Cancan

Cine este Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu? Ce surpriză i-a făcut bărbatul frumoasei brunete

Publicat: 10 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Marymar iubita lui Tzancă Uraganu Ce surpriză i-a făcut bărbatul frumoasei brunete
Din fotografiile de pe rețelele de socializare se poate observa că Marymar este foarte îndrăgostită de actualul partener

Marymar este noua cucerire a lui Tzancă Uraganu. Aceasta este un make-up artist cunoscut. Focoasa brunetă nu se sfiește să-și ascundă formele voluptoase. Mai mult de atât, Alina Stoian se afișează mereu în ipostaze provocatoare. 

De curând, vedeta și-a sărbătorit ziua, iar iubitul său i-a făcut o surpriză ce a emoționat-o destul de tare. Petrecerea a ținut până dimineața, fiind prezente nume importante din showbiz.

Cine este Marymar, iubita lui Tzancă Uraganu? 

Marymar este actuala iubită a manelistului, Tzancă Uraganu în vârstă de 31 ani. Bărbatul a fost pentru o perioadă implicat într-un triunghi amoros. Acesta a alergat după trei iepuri și s-a ales doar cu unul. După ce a fost prins într-o dispută între Mădălina Miu și Lambada, cântărețul s-a decis să înceapă o relație cu Alina Marymar. Focoasa brunetă este un make-up artist cunoscut. Marymar deține niște forme demențiale ce nu se sfiește să le arate. Pe contul său de Instagram, actuala iubită a lui Tzancă Uraganu se afișează mereu în ipostaze provocatoare. Vedeta primește de fiecare dată mii de reacții de la urmăritorii săi. Mai mult de atât, se pare că Alina Stoian i-ar fi furat mințile artistului. Pe rețelele de socializare, a postat o fotografie cu un inel cu diamant. Imaginea avea la descriere „Yes”, semn că Andrei Velcu ar fi făcut pasul cel mare și ar fi cerut-o în căsătorie. 

La nunta lui Florin Salam, focoasa brunetă a purtat două rochii în care și-a evidențiat formele de invidiat. „Kim Kardashian de România” a avut două ținute răvășitoare. Seara a purtat o rochie neagră, lungă și extrem de mulată. În partea de sus, aceasta avea un corset ce i-a pus în evidență sânii, dar și talia de viespe. Dimineața, la cununia civilă, dresscode-ul a fost alb, iar Alina Stoian a purtat o rochie albă, cu mâneci bufante. Aceasta avea o crăpătură, ce îi putea lăsa cu ușurință la vedere posteriorul.

Ce surpriză i-a făcut bărbatul frumoasei brunete

De curând a fost ziua frumoasei brunete, iar Tzancă Uraganu i-a făcut o surpriză la care nu se aștepta. Cântărețul i-a organizat o petrecere la care unele femei pot doar visa. Totodată, la ziua sa au fost prezente vedete precum Alex Velea, Bianca Drăgușanu, Omar Arnaout și Florin Salam alături de încântătoarea lui soție. Petrecerea a ținut până în zori, iar în centrul atenției s-a aflat nimeni alta decât Alina Stoian. 

La finalul evenimentului, Marymar a avut parte de un moment emoționat din partea iubitului său. Un mesaj și câteva imagini împreună cu ea și artist au fost afișate pe un centru comercial din București. Vedeta și-a stăpânit cu greu emoțiile și a împărtășit momentul împreună cu internauții. Bărbatul i-a urat la mulți ani și i-a spus că o iubește. Make-up artistul a scris la rândul său un mesaj destinat iubitului său pe Instagram: „Nu mai am cuvinte, fericirea mea, dragostea mea bună, te iubesc! Doamne… inima mea!”. La petrecerea de ziua ei, vedeta a purtat o rochie extrem de scurtă și mulată, lăsându-i la vedere bustul generos. Tortul a fost în aceeași culoare ca și rochia sa, pe el având scris „Versace”.

Din fotografiile de pe rețelele de socializare se poate observa că Marymar este foarte îndrăgostită de actualul partener. Cuplul a primit multe întrebări cu privire la nuntă, dar manelistul a precizat că vor vedea când va avea loc.

Adauga un comentariu