National

Cine este medicul Flavia Groșan și ce poveste de viață are femeia

Publicat: 20 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este medicul Flavia Groșan și ce poveste de viață are femeia
Flavia Groșan este medicul pneumolog din Oradea care a apărut la Antena 3 și a vorbit despre tratamentul pe care îl aplică bolnavilor de coronavirus și care spune că nu va face publică schema de medicamente

Flavia Groșan este medicul pneumolog din Oradea care a apărut la Antena 3 și a vorbit despre tratamentul pe care îl aplică bolnavilor de coronavirus. Ea a intrat în atenția publică după ce a spus că a vindecat de Covid-19 aproximativ 1000 de pacienți aflați în stadiul incipient al bolii. În timp ce Colegiul Medicilor Bihor s-a sesizat în urma unei plângeri pe numele doctoriței, și a deschis o anchetă, pe rețelele de socializare s-au format grupuri de susținători ai doctoriței.

Cine este, totuși, Flavia Groșan, și ce știe opinia publică despre ea.

Cine este Flavia Groșan – medicul pneumolog din Oradea

În viața personală, departe de muncă și pacienți, Flavia Groșan este mama unei tinere de profesie IT-ist, de care este foarte mândră. Pagina ei de Facebook este plină cu poze în care apare fiica ei care se numește tot Flavia. De asemenea, doctorița Groșan este soacră și bunică.

Ginerele ei, Alex, este de profesie IT-ist, iar medicul pneumolog este din cale afară de mândră de alegerea fiicei ei. Flavia Groșan este căsătorită și are și un nepoțel pe nume Boris. Copilul trăiește cu părinții lui în Londra, iar doctorița Groșan îi vizitează uneori, fapt care relevă tot din postările sale de pe rețeaua de socializare.

Medicul Flavia Groșan – mamă de fată IT-ist și bunică împlinită

Boris a reînceput școala. A dus cu el trusa pentru experimente chimice sa o arate colegilor. La mulți ani, cercetătorul lui buni!, a postat doctorița Grosan pe Facebook, pe 1 martie.

În același timp, medicul penumolog din Oradea postează foarte des poze cu fiica și ginerele ei, ambii IT-iști, așa cum spuneam mai sus.

Are mama doi IT-isti. De top. Doamne, cat pot sa fiu de mândra de ei! Ce copii minunați! Astăzi au nunta la Palat! Fratele ginerelui meu se căsătorește.

Dincolo de viața de familie, de care Flavia Groșan este foarte mândră, cariera profesională i-a oferit multe împliniri. În urmă cu patru ani, medicul pneumolog și-a deschis un cabinet privat în Oradea, o afacere care pare că merge bine. Este un medic căutat și apreciat, dacă este să ne luăm numai după zecile de buchete de flori și aprecieri pe care le primește de la pacienți și pe postează pe Facebook.

Flavia Groșan – chemată la audieri de Colegiul Medicilor Bihor

În urma declarațiilor sale de la Antena 3 cu privire la schema de tratament pe care o aplică bolnavilor cu forme ușoare de coronavirus, doctorița Groșan a intrat în atenția publică.

Luni, 22 martie, Groșan este convocată pentru audieri de Colegiul Medicilor Bihor.

Medicul a declarat că a vindecat aproximativ 1000 de persoane infectate cu Covid-19, tratându-le cu un antibiotic care se numește Claritromicină.

C.V.-ul Flaviei Groșan

Potrivit C.V-ului ei, Flavia Groșan profesează medicina din anul 1991, când a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Timișoara.

În anul 2000 a obținut titlul de medic specialist, iar în 2004 titlul de medic primar, ambele acordate de Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca.

În perioada 1994 – 2009 a activat în cadrul Spitalului de Pneumologie Oradea, iar din 2009 conduce departamentul de pneumologie din cadrul Spitalului municipal “Dr. Pop Mircea”, Marghita. În urmă cu patru ani și-a deschis propriul cabinet privat care oferă servicii de pneumologie.

Adauga un comentariu