Cancan

Cine este noua iubită a lui Leo de la Strehaia? E o vedetă cunoscută din România

Publicat: 03 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este noua iubită a lui Leo de la Strehaia E o vedetă cunoscută din România
Leo de la Strehaia și-a făcut o nouă iubită și vrea să lase în urmă trecutul

E clar ca bună ziua că Anca și Dana Criminala sunt istorie așa că lumea se întreabă cine este noua iubită a lui Leo de la Strehaia. Ei bine, lucrurile s-au clarificat după ce ambii au confirmat relația. Așadar, „Prințul Țiganilor” s-a cuplat cu o jurnalistă foarte cunoscută în România.

Leo de la Strehaia a avut multe relatii de-a lungul timpului. Însă acum spare că le-a pus la zid pe fostele sale partenere și este într-o relație cu o jurnalistă celebră din țară. Iar despre cine este vorba aflați din rândurile următoare.

Noua iubită a lui Leo de la Strehaia este o jurnalistă cunoscută

Leo de la Strehaia uimește din nou cu relațiile sale. Acesta este iubit, de această dată, de… jurnalistă. Ambii au confirmat relația printr-o fotografie de pe rețelele de socializare. Dacă în ultimii ani s-a afișat mai mereu alături de Dana Criminala, acum Leo de la Strehaia s-a pozat alături de… Ioana Popescu. Fotografia a fost postată pe Instagram și a stârnit valuri de reacții.

Ioana Popescu a confirmat relația și pentru wowbiz.ro și a precizat că relația cu Leo de la Strehaia va deveni mai solidă după ce acesta va finaliza divorțul de Dana Criminala.

„Pot să confirm informația dar aș vrea să nu comentez prea mult pe marginea ei. Da, eu și Leo suntem apropiați, ne-am plăcut de mai multă vreme și în ultimele zile am făcut câțiva pași în sensul de a avea o relație. Momentan suntem în punctul ăsta, vom lăsa timpul să-și spună cuvântul, nu vrem să grăbim lucrurile. Sunt mai multe chestiuni care nu țin doar de mine, Leo are anumite probleme pe care probabil că vrea și el să le rezolve înainte, unul dintre ele ar fi divorțul de Dana. Abia după divorț putem discuta despre o relație în adevăratul sens al cuvântului. Până atunci, însă, pot spune că trăiesc o poveste frumoasă și mă bucur de prezent”, a dezvăluit Ioana Popescu.

Leo vrea să încheie divorțul de Dana Criminala

Pe canalul său de YouTube, Leo de la Strehaia a precizat că vrea să încheie cât mai rapid divorțul de Dana Criminala, deoarece are o altă parteneră.

„Am o altă gagică… și m-am gândit eu mai bine și voi da divorțul lui Dana Criminala. Nu mai vreau nicio casă, nu mai vreau nimic. La primul termen, am terminat cu divorțul pentru că mi-am făcut altă gagică acum! Ce, trebuie să rămân singur, nu trebuie să mă spele și pe mine cineva, de 3 luni de zile, pe mine nu mă spală nimeni”, a spus Leo pe vlogul său.

Ioana Popescu va primi o mașină cadou

Iubirea dintre Ioana Popescu și Leo de la Strehaia este una destul de mare. Acesta vrea să-i dăruiască o mașină.

„Pe mine, Leo de la Strehaia, mă vor mii de femei. Și fără bani în buzunar, mă vor femeile (…). Mă duc mâine să scot mașina (n.r. – din service). Mi-a dat patroana 40 de milioane, o scot și o voi face cadou iubitei mele. Pentru că mie nu-mi trebuie mașină. O fac cu acte în regulă, pe numele ei. Mâine mă duc și fac și actele”, a mai spus Leo de la Strehaia.

Așadar noua iubită a lui Leo de la Strehaia va fi în curând posesoarea mașinii „Prințului Țiganilor”.

Adauga un comentariu