Cancan

Cine este Oana Moșneagu, actrița din serialul „Adela.” Ce secrete ascunde tânăra artistă

Publicat: 03 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Oana Moșneagu actrița din serialul Adela. Ce secrete ascunde tânăra artistă
Oana Moșneagu s-a remarcat în serialul "Adela", iar rolul pe care l-a interpretat i-a adus celebritatea.

S-a remarcat în serialele de succes de la Antena 1, dar multă lume se întreabă cine este Oana Moșneagu, actrița din serialul „Adela.” Viața privată a vedetei este subiect de discuție, iar zvonurile apărute în presă au propulsat-o în atenția publicului. 

Oana Moșneagu este o revelație în lumea mondenă, însă aceasta este extrem de discretă în ceea ce privește planul personal. Iată ce secrete ascunde tânăra artistă.

Oana Moșneagu, actrița cu o biografie surprinzătoare

Tânăra actriță din serialul „Adela” s-a remarcat de la primele apariții. Cu toate că a primit un rol de „fată rea” în filmul de succes de la Antena 1, Oana Moșneagu a demonstrat publicului, dar și colegilor de breaslă cât este de talentată. Aceasta i-a dat viață personajului „Andreea”, iar aprecierea spectatorilor nu a întârziat să apară.

Artista a vorbit despre această experiență de pe platourile de filmare, dar și ce a reprezentat pentru ea rolul jucat în serialul „Adela.” Oana Moșneagu a fost entuziasmată pe vremea când apărea în celebrul film, bucurându-se de cea mai frumoasă provocare profesională de până atunci.

„Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, unul dintre protagoniştii celui mai nou proiect al doamnei Ruxandra Ion la Antena 1. Andreea este un personaj destul de jucăuş, cu o inteligenţă nativă, pe care o foloseşte pentru a-şi atinge scopurile, mai bune sau mai rele, rămâne să descoperim împreună. Îmi place foarte mult personajul meu pentru că îmi lasă loc de joc şi joacă.

E o provocare pentru mine în acelaşi timp şi pot spune că am avut marele noroc să particip la casting înainte de instaurarea stării de urgenţă, iar bucuria revenirii pe platourile de filmare a fost cu atât mai mare. Sunt recunoscătoare că am alături de mine nişte actori extraordinari, de la care am foarte mult de învăţat şi o echipă foarte dinamică şi foarte deschisă!”, a declarat Oana Moşneagu.

Actrița din serialul „Adela” se bucură în prezent de aprecierea publicului și se află în plină ascensiune profesională. Puțini sunt cei care știu că tânăra artistă a avut o cu totul altă profesie înainte de actorie. Oana Moșneagu lucra la o multinațională, dar a demisionat pentru a-și urma visul.

Detalii surprinzătoare din viața privată a tinerei artiste

Oana Moșneagu este o prezență discretă la evenimentele mondene. Aceasta dorește să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, fapt care atrage și mai mult atenția publicului.

Recent, au apărut în presă zvonuri că ar avea o relație cu Vlad Gherman, colegul ei de breaslă, însă cei doi nu au oferit mai multe detalii. Răspunsul lor ambiguu nu a făcut decât să provoace și mai mult interesul admiratorilor. 

La vârsta de 31 de ani, Oana Moșneagu se bucură de aprecierea publicului după ce a debutat cu succes în lumea actoriei și a cinematografiei. Puțini sunt cei care știu că tânăra artistă a cochetat cu modellingul. Frumoasa actriță a lucrat ca model în India pe când avea 23 de ani.

„Am ales modellingul ca meserie între 23 și 25 de ani. Cel mai frumos lucru pe care mi l-a adus acea perioadă au fost cele două călătorii în India unde am lucrat ca model timp de jumătate de an. Alegerea de a face modelling a venit ca o nevoie de a avea mai mult timp liber şi posibilitatea acumulării unor resurse financiare care să-mi permită să îmi urmez visul către meseria de actor”, a declarat vedeta.

Chiar dacă are succes, remarcându-se imediat pe scena artistică românească, Oana Moșneagu recunoaște cu modestie și sinceritate că nu are atât de multă experiență precum colegele ei de breaslă. Aceasta își dorește să devină o actriță faimoasă, iar pentru a-și îndeplini visul este dispusă să muncească foarte mult.

„E flatant să se creadă despre mine că am o „mare” experiență, mi s-a mai spus, dar eu nu mă simt încă demnă de această „titulatură”, aceea a unei actrițe posesoare de o vastă experiență de lucru.”, a mărturisit Oana Moșneagu.

O altă tânără artistă care se bucură de succes este și actrița Lorena Luchian, care a debutat în televiziune după ce a jucat într-un serial de la Antena 1. Ulterior, aceasta a dat viață personajului „Danela” din serialul „Băieți de oraș”, jucând alături de Mihai Bendeac.

În trecut, Lorena Luchian a fost implicată într-un conflict cu o altă vedetă din showbiz-ul românesc, celebra Diana Munteanu. 

Oana Moșneagu s-a remarcat în serialul „Adela”, iar rolul pe care l-a interpretat i-a adus celebritatea. Tânăra actriță se bucură de succes, fiind extrem de apreciată de public. 

Adauga un comentariu