Stiri si curiozitati

Cine este Otniela Sandu si de ce toti barbatii de la Ferma sunt innebuniti dupa ea

Publicat: 14 mart. 2019
3

Otniela Sandu a facut furori in randul barbatilor de la Ferma. Desi este considerata ca fiind o copie a Shakirei, nimeni nu stie cu ce se ocupa Otniela Sandu in viata de zi cu zI. Emisiunea «Ferma» nu este primul format tv in care a aparut ea, in urma cu trei ani, a fost pe punctul de a castiga 100.000 de euro de la ProTv.

Otniela Sandu a iscat multa controversa de-a lungul editiilor difuzate pana acum din «Ferma», emisiune prezentata de Mihaela Radulescu care apare de marti pana joi pe ProTv.

Cine este Otniela Sandu si cu ce se ocupa

Otniela Sandu a cucerit inimile fanilor emisiunii Ferma. De cand a aparut la tv, Otniela Sandu a creat multa controversa, dat fiind faptul ca nimeni nu intelege ce se intampla intre ea si Vali Barbulescu cu care se poate observa cu usurinta ca are o conexiune vizibila. Insa oricat de multe persoane i-ar banui ca intre cei doi exista o adevarata idila, iubita lui Vali Barbulescu este convinsa ca totul ar fi doar o amicitie, ceea ce este si foarte normal.

 "Este absolut normal ce se intampla acolo. Iubitul meu nu are nicio treaba cu Otniela, sunt foarte linistita, de abia astept sa iasa", a declarat iubita lui Vali Barbulescu in cadrul emisiunii prezentate de Maruta.

Otniela Sandu este un make-up artist renumit, insa pe langa aceasta meserie, ea se implica in foarte multe proiecte caritabile, iar in timpul liber, Otniela Sandu colaboreaza cu diferite companii pentru imagine.

„Am ramas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am inca din copilarie si un mod prin care mi-am castigat primii bani singura. Dar tot actoria ramane prima mea dragoste. Imi amintesc ca atunci cand eram intrebata, la gradinita, ce anume mi-ar placea sa devin cand am sa fiu mare, spuneam ca actrita sau prezentator de stiri. In copilarie, aveam o cutie cu o gaura mare in centru, prin care citeam si inventam stiri. Iar in „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete in care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum in care pot face pasi spre lucrurile care ma fac cu adevarat fericita”, declara ea mai demult pentru okmagazine.ro.

Otniela Sandu a ajuns in finala emisiunii «Supravietuitorul»

Otniela Sandu a luptat pana in finala pentru premiul de 100.000 de euro de la «Supravietuitorul», emisiune care a fost difuzata in urma cu trei ani. Ea a ajuns pana in finala, unde a fost la un pas de intra in posesia sumei de bani, adica a premiului cel mare.

Florin Pastrama a dezvaluit ca este indragostit de Otniela Sandu

Pastrama a dezvaluit ulterior si motivele care au stat, de fapt, in spatele acestei organizari de zile mari si anume sentimentele pe care le are pentru Otniela, care devin din ce in ce mai puternice, asa ca nu isi mai doreste sa le ascunda.

„Am vazut-o fericita, sufletul meu a fost fericit ca i-am vazut pe ei fericiti. Cristi (unul dintre prezentatori n.r) m-a ajutat foarte mult. Toata viata ei de acum incolo o sa fie plina de surpize. Vali a fost trist, foarte frustrat, nu a vorbit. I-am oferit Otnielei sufletul meu”, a explicat Florin Pastrama. „Am inceput sa am sentimente fata de ea. Si urc scarile una cate una, nu vreau sa cad de acolo de sus, mai bine usor”, a mai adaugat acesta.

Adauga un comentariu