Cancan ultimă oră

Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu. Cum arată bărbatul care a cucerit-o pe vedetă

Publicat: 04 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vestea că Raluca Bădulescu a decis să divorțeze de Florin Stamin a șocat pe toată lumea, dar iată că în viața vedetei totul e lapte și miere de când a apărut noul ei iubit. Cine este, dar și cu ce se ocupă Rareș Gabriel Grigore, bărbatul care a reușit să îi cucerească inima blondinei.

Raluca Bădulescu iubește din nou, după ce a luat decizia să divorțeze de Florin Stamin. Cine este Rareș Gabriel Grigore, noul iubit al vedetei. Cu ce se ocupă bărbatul care a reușit să o cucerească pe blondină.

Cine este noul iubit al Ralucăi Bădulescu

Vedeta s-a despărțit de Florin Stamin după o frumoasă poveste de dragoste care a durat mai bine de un deceniu. Acum, Raluca Bădulescu iubește din nou, iar cel ce a reușit să o cucerească este Rareș Gabriel Grigore.Deși a recunoscut în mod public că este îndrăgostită, Raluca Bădulescu nu a oferit prea multe detalii despre bărbatul care a apărut în viața ei. Cu toate astea, s-a aflat că noul iubit al vedetei este medic.

Raluca Bădulescu este foarte deschisă cu fanii ei, dar iată că de data aceasta a ales să fie discretă și să nu le mărturisească cine este bărbatul care a reușit să o cucerească, după ce a ales să încheie căsnicia cu Florin Stamin.

Ce a spus vedeta despre noul ei iubit

După cum bine știm cu toții, Raluca Bădulescu este tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar în cadrul unei emisiuni TV a dat marea veste că iubește din nou. Vedeta merge pe o idee foarte sănătoasă în viață și și-a ascultat inima.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor.”, a declarat Raluca Bădulescu la o emisiune TV.

Raluca Bădulescu se bucură din plin de viață, iar chiar dacă a ales să se despartă de Florin Stamin, cei doi au rămas buni prieteni.

Adauga un comentariu