Cancan ultimă oră

Cine este și ce afaceri are soțul Vlăduței Lupău – FOTO

Publicat: 20 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Maria Lupău este dovada vie că folclorul românesc este dus mai departe de generaţia tânără a acestei țări. La doar 28 de ani, cântăreața de muzică populară este noua senzație a Youtube-ului românesc, fiind cunoscută și ascultată atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

Vlăduța Lupău are succes nu doar pe plan profesional, ci și pe cel sentimental. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Rus, portar la CFR Cluj, căruia i-a devenit soție la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an.

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, spunea Vlăduța Lupău.

Adrian Rus e unul dintre fiii lui Toma Rus, fostul chestor de poliție, secretar de stat în cadrul MAI. Toma Rus a fost şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până în decembrie 2006.

Adrian Rus, în prezent portar de rezervă la CFR Cluj, a devenit cunoscut mai degrabă grație scandalurilor în care a fost implicat. În 2015, sportivul s-a ales cu 20 de etape de suspendare după ce a urcat în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse, împreună cu fratele său, Ionuț Rus.

Adauga un comentariu