Cancan

Cine este și cu ce se ocupă soția reală a lui Firicel din Las Fierbinți

Publicat: 08 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este și cu ce se ocupă soția reală a lui Firicel din Las Fierbinți
În Las Fierbinți, Firicel este căsătorit cu o țărăncuță casnică, iar în realitate, Cuzin Toma are o soție artist plastic

Pe actorul Cuzin Toma îl știe o țară întreagă, însă nu același lucru putem spune despre soția din viața reală a lui Firicel din Las Fierbinți. Dacă în celebrul serial de la Pro TV, Firicel are o nevastă casnică, care își face de cap cu tot satul, în viața reală actorul are o soție artist plastic, specializată în colaje. De asemenea, Toma Cuzin își amintește de perioada în care a cunoscut-o pe Cristina și cum se comporta față de familia ei.

Cu siguranță, Firicel este unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul Las Fierbinți. În timp ce pe el îl cunoaște o țară întreagă, pe soția lui, din viața reală, puțină lume o știe. Ce-i drept, el are o nevastă și în serialul Las Fierbinți, interpretată magistral de actrița Liliana Mocanu. În serialul-fenomen, partenera de viață a lui Firicel este o tărăncuță casnică, care-și înșală bărbatul cu tot satul. Însă odată ce se dezbracă de rol, actorul Cuzin Toma are o altă parteneră de viață, care este pasionată de arta plastică!

Cristina este soția reală a lui Firicel din Las Fierbinți

Pe soția reală a lui Firicel o cheamă Cristina Toma, aceasta fiind de profesie artist plastic, specializată în colaje. Atunci când își semnează lucrările de artă, ea se semnează „Cuzina”. Una dintre cele mai apreciate lucrări ale sale de artă poartă numele „Accesorii de lux”. Cristina Toma este de părere că arta în zilele noastre este mai greu asimilată, dar acest lucru nu o împiedică să renunțe la pasiunea sa.

„Cred că valorile culturale sunt tot mai greu asimilate de către societatea noastră, o societate în care consumismul a ocupat cu forţa, rând pe rând, toate frecvenţele pe care mai puteam rezona cu creaţia artistică. De aici şi revolverul din pictura mea, un laitmotiv născut din atitudinea de autoapărare a artistului fata de agresiunea consumeristă la care este supus zi de zi, pe străzi întunecate sau în lumina reflectoarelor, prin intermediul mass-media sau în interacţiunea zilnică cu semenii”, povestea Cristina Toma într-un interviu.

Cum s-au cunoscut Firicel și soția lui

În urmă cu ceva timp, Cuzin Toma dezvăluia cum s-a cunoscut cu soția lui. De asemenea el a recunoscut că familia acesteia l-a impulsionat să ajungă un om de succes. Acesta a spus că familia Cristinei avea un alt statut social, părinții ei fiind oameni educați – mama profesoară iar tatăl inginer. Asta în timp ce el era pe atunci miner.

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de română şi franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie”, își aduce aminte Cuzin Toma.

Cum se împacă Firicel cu celelalte personaje

Serialul Las Fierbinți ne prezintă un sat atipic românesc, cu bune și rele, în care recunoaștem cu ușurință mai toate metehnele societății actuale. Iar aceasta se întâmplă și datorită talentului extraordinar al actorilor care dau viață personajelor. Astfel, Bobiță, naivul său frate și Giani cel plin de figuri sunt responsabili pentru o parte din succesul serialului. Un alt grup îl formează Firicel și Celentano, apoi Aspirina, interpretată de Mirela Oprișor, Ardiles, Gianina, Robi și nu în ultimul rând Vasile, primarul, întregesc pitorescul sat și oferă consistență scenelor de umor. O relație aparte în Las Fierbinți pare să se cristalizeze și între Aspirina și Firicel, care-i mai trece pragul din când în când… În altă ordine de idei, Cuzin Toma reușește să se împartă între filmări și soția sa, care este total diferită nevestei lui Firicel din Las Fierbinți…

Adauga un comentariu