Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cine este și cum arată soția lui Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano

Cine este și cum arată soția lui Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano

16 nov. 2021, 23:40,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Celentano este unul dintre cele mai preferate personaje ale românilor. Telespectatorii l-au îndrăgit și îi urmăresc prestația la Pro Tv. Însă, foarte puțini știu cum arătă și cine este jumătatea actorului.

Talentul actorului este apreciat de mii de admiratori. Adrian Văncică a reușit să-și construiască o carieră de vis și se bucură de faimă. În fiecare seară, artistul este așteptat acasă de soția Elena și cele două fiice.

Cine este soţia din realitate a lui Celentano, din Las Fierbinţi, pe B1tv.ro

Viața lui „Celentano” înainte de faimă

Foarte puțini știu că înainte de serialul „Las Fierbinți”, actorul a lucrat într-un parc de distracții și a locuit în Coreea de Sud. „Celentano” spune că experiențele din trecut l-au format și l-au ajutat enorm.

„Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Am lucrat într-un parc de distracţii, imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje”, a povestit Celentano.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *