National

Cine este șoferul vinovat de cumplitul accident din Prahova, în care a murit o adolescentă de 18 ani. Bărbatul și-a lăsat iubita să ardă de vie în mașină – VIDEO

Publicat: 09 oct. 2020

Un șofer beat și fără permis de conducere a provocat accidentul de joi dimineața, pe sensul de mers către Ploiești, în care o tânără de 18 ani a ars de vie. Mașina condusă de bărbatul de 32 de ani s-a răsturnat într-un șanț și a luat foc. În timp ce conducătorul auto și prietenul lui au reușit să iasă din mașina cuprinsă de flăcări, adolescenta a fost lăsată între fiare.

Cine este șoferul vinovat de cumplitul accident din Prahova

Tragedia putea fi evitată. Cu numai câteva ore înainte de accident, bărbatul vinovat de cumplitul accident a făcut mai multe postări pe rețelele sociale. Într-o fotografie postată cu doar trei ore înainte să se urce la volan alături de prietenul și iubita lui, tânărul apare așezat la o masă plină de băutură.

Teribilistul s-a urcat la volan deși era beat și nu avea permis de conducere. Mai mult, a luat-o cu el pe iubita de 18 ani și un prieten, notează observatorulph.ro. Pentru ca spectacolul să fie complet, cei trei au hotărât să facă un live pe Facebook, unde să le arate tuturor aventura lor.

Ultimele cuvinte ale tinerei care a murit în accident

În imagini se vede cum șoferul merge cu viteză mare, în timp ce iubita acestuia strigă de pe bancheta din spate să încetinească. Acelea aveau să fie ultimele cuvinte ale tinerei. „Las-o mai ușor că aici e o curbă”, îi spunea adolescenta, înainte ca mațina să se rostogolească într-un șanț.

Șoferul, tânărul în vârstă de 32 de ani, alături de prietenul său, a avut norocul necesar pentru a supraviețui. Cei doi s-au putut salva, ieșind din mașină la timp, însă adolescenta de 18 ani a rămas prinsă în mașină, unde și-a găsit sfârșitul, arzând de vie.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificată persoana aflată la volanul autoturismului implicat în accidentul de pe DN1A km54+500m. Acesta este un bărbat în vârstă de 32 de ani care, din cercetări, a reieșit faptul că nu deține permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, au anunțat polițiștii.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Comentarii
  • Si cam ce fel de ”marfa” era aia de 18 ani de sa incurcat cu unul de 32 de ani , un violator puscarias ?, un bataus prin comuna care a mai zmardoito de cateva ori ?, sa dus pe barba ei de tolomaca !

Adauga un comentariu