Actualitate

Cine este soţia lui Brânzoi din Las Fierbinţi. Actorul de la Pro TV are o familie frumoasă

Publicat: 19 nov. 2021
soția lui Brânzoi
Spre deoasebire de personajul Brânzoi, actorul Ionuț Ciocia are o familie foarte frumoasă

Dacă pe soția lui Brânzoi, din Las Fierbinți, o știe toată lumea, partenera din viața reală a lui Ionuț Ciocia este practic o necunoscută pentru fanii actorului. Mai mult, aceasta are o profesie total diferită de a soțului ei, fiind expert contabil. Cei doi au o familie foarte frumoasă, completată de gemenii Alexandru Ștefan și Medeea Maria.

Ion Ciocia îi dă viață lui Brânzoi în Las Fierbinți încă din primul sezon. Actorul are 49 de ani și se poate mândri cu o viață frumoasă și liniștită. Și dacă pe partea carierei este asigurat deja, făcând un rol magistral în serialul fenomen de la Pro TV, nici în plan personal nu o duce rău. Actorul iubește și este iubit, dar mai ales se bucură pentru rolul cel mai imporatnt din viața lui, și anume cel de tată. Pe lângă frumoasa lui soție, zilele îi sunt însorite de gemenii Alexandru Ștefan și Medeea Maria.

Cine este soția lui Brânzoi

Ionuț Ciocia este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul „Las Fierbinți”. Telespectatorii râd în hohote când îi urmăresc prestația. Cu toate acestea, foarte puțini cunosc detalii din viața personală a artistului. Celebrul Brânzoi are în serial o familie de tot râsul, cu o nevastă care îi pune coarne cu Rață, taximetristul satului. Însă lucrurile stau total diferit în viața reală, Ionuț Ciocia având o soție minunată. Partenera de viață a acestuia este de meserie expert contabil.

În urmă cu ceva timp, cei doi soți au avut parte de o adevărată dramă în familie. Mama soției lui Ionuț Ciocia a murit iar ei nu au putut merge la înmormântare din cauza restricțiilor. Și asta în pofida faptului că Brânzoi trecuse prin boală și chiar fusese vaccinat cu două doze anti-COVID.

„Mama soacră a murit și nu am putut merge la înmormântare. Nici soția nu a fost. Când ți le dă Dumnezeu, ți le dă pe toate, știi cum se spune. Și copiii au avut, și soția, forme ușoare. Noi glumeam foarte mult înainte, când veneam în platou, dar revine și asta”, a povestit Ionuț Ciocia.

Gianina și Aspirina, personajele care dau culoare serialului

De cealaltă parte, personajele feminine Gianina și Aspirina dau un plus de culoare serialului Las Fierbinți. Gianina, interpretată de Anca Dumitra, este un personaj plin de umor care încearcă să țină pasul cu moda de la oraș. Despre personajul Gianina din Las Fierbinți, Anca mărturisește că s-a dezvoltat pe parcurs, cu fiecare sezon filmat. Inocența și voioșia Gianinei „s-a instalat pe nesimțite”, după cum declară actrița. Dacă în serial, Gianina are mai multe relații pasagere, în viața reală, Anca Dumitra are o relație stabilă cu un bărbat pe care îl iubește foarte mult.

Prietena mai înțeleaptă a Gianinei din Las Fierbinți este Aspirina, prostituata satului. Aceasta este interpretată de către actrița Mirela Oprișor, al cărei soț este actorul și scenaristul Mimi Brănescu. În viața reală, cei doi au o fată, însă Aspirina din serial nu are copii. Și dacă în serial soția lui Brânzoi îi pune acestuia coarne, și el la rândul lui mai calcă strâmb cu Aspirina.
Adauga un comentariu