Prima pagină » Cancan » Actrița Mirela Oprișor trăiește o adevărată dramă. Aspirina din Las Fierbinți a dezvăluit care este cea mai mare suferință a ei

Actrița Mirela Oprișor trăiește o adevărată dramă. Aspirina din Las Fierbinți a dezvăluit care este cea mai mare suferință a ei

22 iun. 2021, 11:54,
BZI.ro, în Cancan

Actrița Mirela Oprișor, cea care o interpretează magistral pe Aspirina din Las Fierbinți, trăiește o dramă imensă de care nu s-a știut până de curând. Mirela Oprișor a pătimit foarte mult din această cauză. Se pare că cea care îi dă viață Aspirinei și-ar fi dorit ceva anume din tot sufletul, însă nu acest lucru nu este posibil.

Mirela Oprișor trăiește o adevărată dramă

Drama neștiută a Aspirinei din Las Fierbinți. Mirela Oprișor a pătimit multe pentru a avea mai mulți copii, însă problemele medicale nu au lăsat-o să își împlinească visul. Mirela Oprișor, actrița care a devenit cunoscută publicului pentru rolul Aspirina, din Las Fierbinți, a dezvăluit într-un interviu recent că cel mai mare regret al vieții ei e faptul că nu a avut mai mulți copii.

Mirela Oprișor este mama unei fetițe

Celebra actriță, care este deja mama unei fetițe, a declarat că ar fi vrut să aibă chiar trei sau patru copii, însă acest fapt nu a fost posibil din cauze medicale.

„Din păcate, acesta va fi regretul vieții mele, că nu am făcut mai mulți copii și nu i-am făcut pentru că nu i-am vrut, ci pentru că nu s-a mai putut. Probabil din această cauză există această frustrare, dar cred că făceam față cu brio și la trei-patru copii”, a spus Aspirina.

Cum se înțeleg Mirela Oprișor și Mimi Brănescu

Îndrăgita actriță din Las Fierbinți a vorbit despre relația cu soțul ei, actorul și scenaristul Mimi Brănescu. Actrița a dezvăluit cum este să împartă locul de muncă cu soțul ei, mai ales că amândoi sunt firi creative, cu viziuni propri și personalități foarte puternice.

Mirela Oprișor a fost extrem de sinceră și a mărturisit că nu sunt mereu în acord unul cu celălat, dar au învățat să-și respecte părerile unul altuia.

Cei doi se mai și ceartă

„Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele personale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem.

Evident că uneori avem și discuții în contradictoriu, uneori nu ne place ce facem, e normal. Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare. Am învățat să trăim așa, unul cu celălalt, și e foarte bine”, a declarat Mirela Oprișor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *