Cancan ultimă oră

Cine este soția lui Mugur Mihăescu. Îndrăgitul actor și Rodica au împreună o fată

Publicat: 03 oct. 2021
Mugur Mihăescu
Simpaticul actor care i-a dat viață personajului Garcea are o familie frumoasă pe care o ține departe de ochii publicului

Rodica și Mugur Mihăescu sunt căsătoriți de peste 20 de ani, iar împreună au o fată.

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară, devenind cunoscut cu ajutorul rolurilor întrepretate în „Vacanța Mare”. Deși participă des la emisiuni și îl putem vedea pe cele mai mari scene, atunci când vine vorba de viața personală actorul este foarte discret.

Cine este soția lui Mugur Mihăescu, Rodica

Rodica Mihăescu este soția actorul din „Vacanța Mare” de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut din timpul în care amândoi erau la liceu, iar după ce au terminat facultatea au decis să rămână împreună, bucurându-se de o relație solidă de peste două deceni.

În cadrul unui interviu mai vechi, Mugur Mihăescu a dezvăluit că nu și-a imaginat vreodată că Rodica va fi femeia care îi va deveni soție și cu care își va petrece viața. 

„Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită” spunea Mugur Mihăescu.

Rodica Mihăescu împreună cu fiica ei, Ivona 

Totodată, îndrăgitul actor a mărturisit și care este adevărata lor relație și care este secretul unei căsnicii reușite. 

„După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel. Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale.

Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri.

Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu” a adăugat actorul.

Rodica Mihăescu este de profesie profesoară de informatică, iar împreună cu Mugur Mihăescu au o fată în vârstă de 23 de ani, Ivona.

Tânăra este stabilită în Anglia unde a urmat cursurile de Administrarea Afacerilor la Universitatea Bath din Somerset, iar în prezent lucrează într-o agenție de turism din Londra.

Din spusele lui Mugur Mihăescu ne dăm seama că este un tată blând și că relația lui cu Ivona este una deschisă, mărturisind că de-a lungul anilor i-a cerut un singur lucru, acela de a nu face rău nimănui. 

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârşire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Şi dacă ea va înţelege această poruncă, dată de o morală şi de o bună creştere, cred că a înţeles esenţialul”, a spus Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu este născut pe 2 iunie 1967 în Sadova, județul Dolj. Și-a început cariera în 1988 când a intrat în grupul de umor „ Vacanța Mare ”, cu care a susținut spectacole în diverse locuri din România. În prezent, pe lângă meseria de actor, aceasta este implicat și în lumea finanțelor, o pasiune descoperită în copilărie.

Adauga un comentariu