National

Cine este soția lui Nicușor Dan și ce meserie are Mirabela

Publicat: 28 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este soția lui Nicușor Dan și ce meserie are Mirabela
Nicușor Dan și soția sa Mirabela formează un cuplu de peste 12 ani și au împreună o fetiță

Cine este soția lui Nicușor Dan. Despre noul primar general al Capitalei se știe că este un personaj foarte activ în spațiul public. Însă foarte puține lucruri se cunosc despre soția acestuia, Mirabela Grădinaru. Aceasta i-a dărutit o fetiță lui Nicușor Dan în campania electorală din 2016. Iată așadar cine este femeia care-i este alături politicianului și ce familie frumoasă au!

Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al capitalei, în detrimentul Gabrielei Firea. Însă pe cât de cunoscut este acesta în spațiul public, nu același lucru se poate spune despre soția lui. Mirabela Grădinaru este femeia alături de care a format o familie frumoasă și care îi împărtășește din plin convingerile.

Cine este soția lui Nicușor Dan

Noul primar general al Capitalei și soția lui sunt împreună de mai bine de 12 ani. Mirabela Grădinaru este manager la o mare companie auto, iar cei doi soți și fiica lor locuiesc într-un apartament din zona Gorjului (Militari). În mai 2016, în timpul campaniei electorale pentru Primăria Bucureștiului, Nicușor Dan și Mirabela au devenit părinții unei petițe superbe. Aceasta a primit un nume special – Aheea.

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, scria Nicușor Dan atunci, pe contul său de Facebook.

Nicușor și Mirabela se cunosc de mai bine de 12 ani, când au fondat împreună Asociația Salvați Bucureștiul. În cadrul acestei asociații, cei doi au luptat cot la cot pentru demascarea abuzurilor primăriilor, iar de atunci formează un cuplu.

Soția lui Nicușor Dan, declarație de dragoste publică

Recent, soția lui Nicușor Dan și-a surprins prietenii din social media cu o declarație de dragoste emoționată pentru soțul ei. Ea consideră că „s-au scris multe despre Nicușor și totuși prea puține”.

„Cu Nicușor, fiecare zi este una deosebită, pentru că reușește să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie și adolescență atunci când stăm la masă, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând șah și cărți, cu câte o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă dacă avem bagajele pregătite și ne urcăm în mașină, fără să știm destinația finală…

Nicușor m-a învățat «iubirea necondiționată» și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetița noastră. Nicușor își respectă tot timpul promisiunile, dar asta o știm cu toții, nu este nevoie să detaliez”, a mai scris Mirabela pe contul ei de Facebook.

Nicușor Dan este de profesie matematician și unul dintre cei mai cunoșcuți activiști civici din Capitală.

A venit la vot însoțit de familie

Nicușor Dan s-a prezentat duminică la vot însoţit de familia sa. Toți membrii familiei purtau măști de protecție. Îmbrăcat într-un costum bleumarin închis, candidatul la Primăria Capitalei a votat singur. Fetița lui a intrat în cabina de vot alături de mama ei. Nicușor Dan a mărturisit că abia aștepta acest vot și i-a îndemnat pe bucureșteni să vină într-un număr cât mai mare în secțiile de votare.

De asemenea, el a spus că a venit însoțit de familia lui pentru a le demonstra românilor că alegerile se desfășoară în condiții normale, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Am venit cu familia, am venit pentru a transmite mesajul că alegerile se desfăşoară în condiţii normale. Am venit pentru a îndemna bucureştenii să iasă la vot. Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, am votat ca să scoatem din Primărie caracatiţa de interese”, a declarat Nicușor Dan.

Acum se știe cine este noul primar al Capitalei iar soția lui Nicușor Dan este cu siguranță foarte mândră de el.

Adauga un comentariu