Actualitate

Nicușor Dan o compară pe Gabriel Firea cu Elena Ceaușescu după ce a numit-o „panaramă“

Publicat: 22 sept. 2020
Nicușor Dan cu mâinile la față
Nicuşor Dan, noul primar general

Candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, o compară pe Gabriel Firea cu Elena Ceaușescu după ce a numit-o „panaramă“. Nicușor Dan pare depășit de miza alegerilor și o jignește din nou pe contracandidata de la PSD la Primăria Capitalei.

După ce a numit-o ”panaramă”, acum Nicușor Dan susține că Gabriela Firea este un soi de Elena Ceaușescu și arată că este o discrepanță mare între realizările primarului și realitatea din Capitală.

„Știți că e un film foarte bun, Conversația se numește, acolo este o scenă care se repetă obsesiv, personajul principal care trece pe lângă oamenii străzii și spune că și ei au avut o mamă și un tată care i-au crescut. Eu mă uit la fetele astea ș mă întreb ce zic părinții lor. Ca fenomen social, susținut de PSD, mi se pare foarte grav pentru democrația din România“, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan o compară pe Gabriel Firea cu Elena Ceaușescu după ce a numit-o „panaramă“

Candidatul PNL-USR-PLUS o compară pe Gabriel Firea cu Elena Ceaușescu, acuzând-o de impostură.

„Eu sunt foarte optimist. Cred că e foarte important să vorbim despre lupta de valori. Nu se poate atâta impostură. Am depus 26.000 de petiții la primărie în care oamenii cer apă caldă, străzi, curățenie. Pe de altă parte, pe banii noștri, face o campanie deșănțată în care ne spune cât de bine este. Eu, din anii 80, nu am văzut așa discrepanță între realitate și ce încearcă să ne spună. De la Elena Ceaușescu nu am mai văzut asta“, a precizat Nicușor Dan.

Asta cu intelopul mi se pare dincolo de orice închipuire“

Candidatul la Primăria Capitalei încearcă să se disculpe în cazul dezvăluirilor făcute de Dana Budeanu.

„Asta cu intelopul mi se pare dincolo de orice închipuire, dar mi se pare că mașinăria de propagandă funcționează și, probabil, 20 la sută dintre oameni consideră că eu sunt interlop.

Invit bucureștenii să iasă la vot pentru că este foarte important. Dacă am fi avut o luptă corectă, noi am fi câștigat aceste alegeri cu 60 la 10, dar există un aparat care arată aceste realizări glorioase… Ceea ce ar fi făcut diferența între realitate și lumea imaginară ar fi fost o dezbatere”, a mai spus Nicușor Dan.

A încercat să dreagă busuiocul, dar a făcut mai rău

Inițial, s-a spus că Nicușor Dan a făcut-o „panaramă” pe Gabriela Firea. Apoi, candidatul a zis că nu s-a referit la ea, ci la Oana Lovin și Codruța Cerva. Pe cine a jignit nu este foarte clar, dar a transmis un mesaj ulterior.

„Ca să fie totul foarte clar:

Nu am folosit interpretarea vulgară a cuvântului „panaramă”. Pentru mine, acest cuvânt are interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul. Sunt de 20 de ani în spațiul public și nu am folosit niciodată vulgarități.

Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin și fac zgomot în fața sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale și care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Comentarii
  • Asta este ala care invartea mucii in fata televizorului si uita ce vrea sa spuna.Nici la Cuca Macaii nu-l voteaza cineva ca primar.Poate penelistii si useristii care sunt la fel cu el.

  • Pe cine intereseaza parerile acestui retardat porcushor prostan? Un incompetent si un vanzator de tara la fel ca tot guvernul lui satanis si pnl (partidul nazist roman)!

Adauga un comentariu