Prima pagină » IT&C » Cine îți vizitează profilul de WhatsApp. Moduri diferite de a vedea dacă ești spionat

Cine îți vizitează profilul de WhatsApp. Moduri diferite de a vedea dacă ești spionat

05 apr. 2021, 14:57,
în IT&C

WhatsApp este aplicația de comunicare cu cel mai mare număr de utilizatori și tocmai de aceea este indicat să știi cine îți vizitează profilul de WhatsApp.

Postarea informațiilor personale poate fi foarte periculoasă în cazul în care nu acordați atenție confidențialității. De asemenea, sunt aplicații care necesită înregistrare, iar datele furnizate pot fi văzute de mai mulți oameni.

Persoanele care îți vizualizează statusul pe WhatsApp pot fi aflate din din aplicație. În ceea ce privește profilul, pentru a afla cine ți-a văzut profilul ai nevoie de niște aplicații separate.

Cine îți vizitează profilul de WhatsApp

Dacă folosești în mod obișnuit WhatsApp pe calculator și vrei să știi ce sesiuni sunt active de pe computer, ar trebui să știți că îl puteți controla de la configuraţiile din profil. Astfel, puteți verifica conexiunile anormale și puteți afla dacă cineva a reușit să se conecteze la profilul dumneavoastră. Această opțiune este disponibilă numai prin intermediul aplicației de telefonie mobilă.

Pentru a deconecta o sesiune WhatsApp activă de la un computer printr-un dispozitiv Android, atingeți tasta trei puncte în dreapta sus și alegeți opțiunea WhatsApp Web în meniul care apare.

În noul ecran care apare, în caseta Calculatoare conectate, puteți vedea lista computerelor de la care sunteți conectat și, pentru fiecare dispozitiv, de asemenea data ultimei conexiuni, browser-ul folosit și versiunea de Sistem de operare instalat pe computerul utilizat în timpul sesiunii.

Dacă apare vreo conexiune anormală, o puteți deconecta.

Dacă utilizați un iPhone și doriți să vedeți sesiunile aplicației active de pe computer, din elementul configuraţii, alegeți elementul Web WhatsApp / Birou.

Apoi localizați secțiunea Dispozitive conectate pentru a vizualiza lista dispozitivelor la care v-ați conectat. Puteți vedea data ultimei conexiuni, browser-ul folosit și versiunea sistemului de operare instalat pe computerul de la care s-a făcut conexiunea.

Dacă doriți să deconectați toate dispozitivele conectate, alegeți elementul Deconectați-vă.

Cine se uită la starea de WhatsApp

Pentru a afla cine se uită la statusul de pe WhatsApp, trebuie să accesați secțiunea corespunzătoare a contului de pe telefonul smartphone. În cazul vreți să vedeți de pe computer, se poate să aflaț idoar numărul de vizualizări și să faceți clic pe starea de interes. Așa puteți afla persoanele care v-au vizualizat conținutul și când l-au vizionat.

Pentru a afla la cine se uită starea WhatsApp de pe Android, selectați fila Estado, situat în partea de sus și pe ecranul nou care apare, atingeți elementul Starea mea. Căutați simbolul ochi pentru a afla câte persoane v-au văzut starea și pentru a accesa lista completă de vizualizări trebuie să dați clic pe acel simbol.

Pentru a vedea lista persoanelor care ți-au văzut statutul de WhatsApp la iPhone, selectați elementul Estado. Atingeți elementul Starea mea și, pe ecran Actualizările mele, puteți vedea lista stărilor pe care le-ați postat în ultimele 24 de ore și vizualizările acestora. Pentru a afla identitatea persoanelor care au văzut statusul atingeți pictograma săgeată îndreptată în sus.

Aplicație pentru a ști cine accesează profilul meu WhatsApp. Cât sunt de utile

Pentru a putea vedea identitatea celor care vă accesează profilul aveți nevoie de o aplicație.

Există multe aplicații care vă asigură că veți afla cine vă accesează profilul WhatsApp, este recomandat să nu le instalați pe dispozitiv. Acestea nu numai că nu vă permit să știți cine accesează informațiile de pe profil, dar pot fi adevărate pericole atât pentru confidențialitatea și terlefonul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *