IT&C

Recuperare poze șterse de pe WhatsApp: Ce pași trebuie urmați

Publicat: 01 apr. 2021
_____ Vizualizări 2 Comentarii

De câte ori nu ați pățit să ștergeți din greșeală o poză de pe WhatsApp și să vă întrebați dacă este posiibilă recuperarea pozelor șterse.

WhatsApp este o aplicație care ne permite să discutăm cu orice contact și chiar să facem apeluri video. În plus, poate fi folosir și pentru a trimite multe fotografii și videoclipuri.

În cazul în care nu obișnuiți să salvați fișierele multimedia, riscați ca la un moment dat să le ștergeți din greșeală și să nu le puteți accesa.

Toate fișierele pe care le primiți pe WhatsApp sunt stocate într-un folder din memoria locală a telefonului. Înainte de a încerca să recuperați o poză șterasă din greșeală, este indicat să verificați dacă n ueste în acest folder.

Recuperați fotografiile șterse de pe WhatsApp pe Android

În cazul în care ați șters mesajul WhatsApp care conține fotografia, dar nu ați șters și suportul din memoria telefonului și nu ați dezactivat opțiunea corespunzătoare din setările aplicației, sunt șanse ca imaginea să fie salvată în continuare în Galerie. Puteți încerca mai întâi recuperarea fotografiilor șterse WhatsApp de pe Android uitându-vă întâi în Galerie.

Pentru asta, accesați secțiunea album și selectați albumul Imagini WhatsApp. Pe unele versiuni de Android, este posibil ca fotografiile schimbate prin WhatsApp să nu fie vizibile în Galerie. Atunci, porniți manager de fișiere pe care îl utilizați de obicei în Android, atingeți elementul pentru răsfoiți diferitele poziții disponibile, selectați folderul aferent memoriei interne și mergeți la Imagini WhatsApp.

Cum recuperați fotografiile șterse de pe WhatsApp pe Android prin Backup

Dacă fotografiile primite sau trimise prin WhatsApp au fost șterse din Galeria telefonului, puteți încerca să le recuperați restabilind conversațiile anterioare prin intermediul suport, atât timp cât ai activat anterior funcția care îți permite să salvezi totul în automat en Disc Google și / sau în zonă.

Important este ca data de rezervă să fie anterioară celui în care ai șters fotografiile.

Dacă data de rezervă este anterioară, puteți rezolva problema, dar riscați să pierdeți mesajele și fișierele media corelate primite și trimise ulterior.

Atingeți pictograma aplicației situate în sertar, selectați elementul dezinstalare sau trageți pictograma în coșul de gunoi și confirmați ștergerea.

Ulterior, acționanți diferit dacă ați ales să păstrați copiile de siguranță pe Google Drive sau în memoria telefonului.

Pentru Backup pe Google Drive, descărcați și instalați WhatsApp și porniți aplicația. Urmați procedura de Configurare inițială și restaurați chaturile de date anterioare de rezervă.

Pentru copie de rezervă locală, puneți WhatsApp să citească datele din backup-ul local.

După finalizarea restaurării copiei de rezervă, indiferent de procedura implementată, fotografiile pe care le-ați șters anterior vor fi din nou prezente în diferitele conversații.

Cum recuperați fotografiile șterse de pe WhatsApp pe Android prin Cloud

Dacă ați activat funcția care vă permite să faceți o copie de siguranță în Cloud, puteți încerca să recuperați fotografiile șterse de pe WhatsApp pe Android, căutând prin dosarele serviciului.

Selectați Pictograma aplicației Google Foto, apoi selectați elementul album situat în partea de jos a ecranului. Deschideți albumul Imagini WhatsApp și vei regăsi imaginile tale.

Dacă, dimpotrivă, ați șters fotografiile WhatsApp Google Foto, puteți încerca să recuperați fișierele care vă interesează din coșul de de gunoi al aplicație, în care sunt stocate imagini șterse cu până la 60 zile înainte de îndepărtarea finală.

Comentarii
Adauga un comentariu