Cancan ultimă oră

Cine o va boteza pe fetița lui Smiley și a Ginei Pistol! Acum s-a aflat

Publicat: 10 mart. 2021

Alegere suprinzătoare în familia lui Smiley și a Ginei Pistol.Cei doi și-au ales nașul fetiței și nimeni nu se aștepta la această variantă. Potrivit surselor apropiate celor două vedete, nașul fetiței lor, care se va naște în primăvara anului viitor, va fi Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii Pro TV și cel care se pare că de mulți ani îi este mentor și prieten de încredere cântărețului.

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au dezvăluit apropiații cuplului pentru Impact.ro.

Smiley și Gina Pistol, trei ani și o minune

Smiley și Gina Pistol se cunosc de aproape două decenii și au început să formeze un cuplu în anul 2017. Cei doi au ales să își țină relația departe de ochi curioșilor, pentru a avea mai multă intimitate și pentru a-și trăi povestea de dragoste în liniște. Motivul a fost dezvăluit chiar de vedetă Antena 1:

„De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol.

Gina Pistol a născut! Smiley: „Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre”

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostra s-a născut astăzi, este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare.”, a scris Gina Pistol pe pagina ei de Facebook.

Gina Pistol a născut o fetiță! Smiley: „Să fie soare!”

Tot printr-un mesaj publicat online, și Smiley a anunțat că a devenit tătic. El le-a transmis urmăritorilor că atât Gina, cât și fetița se simt bine. Artistul le-a mulțumit tuturor celor care le-au fost alături în ultimul timp.

„Dacă ar există litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiță noastră este sănătoasă.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă.

Găsiți mai jos imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni.

Va mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley pe Facebook.

Adauga un comentariu