Local

Cine va veni să ridice trupul Dragăi Olteanu Matei de la Spitalul Sf. Spiridon

Publicat: 18 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine va veni să ridice trupul Dragăi Olteanu Matei de la Spitalul Sf. Spiridon
Draga Olteanu Matei s-a stins din viață în noaptea de marți spre miercuri la ora 2:11 la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi.

Prietenii Dragăi Olteanu Matei au anunţat conducerea Spitalului Sf. Spiridon că vor prelua trupul neînsufleţit al actriţei. Vorbim despre patronii pensiunei în care stătea actriţă.

Prietenii Dragăi Olteanu Matei îi vor ridica trupul neînsufleţit al actriţei care se afla în aceste la morga spitalului.

Draga Olteanu Matei s-a stins din viaţă în această dimineaţă

În această dimineaţă, Draga Olteanu Matei s-a stins din viaţă în aceasta în spitalul Sf. Spiridon din Iași. Se pare că prietenii la care stătea actriţă îi vor ridica trupul neînsufleţit de la morga spitalului.

Ana Monda, o apropiată a regretatei actriţe, a declarat că sicriul cu trupul neînsufleţit va fi adus joi de la Iaşi şi va fi depus la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamţ, unde toţi cei care vor dori pot veni să îşi ia rămas bun.

Duminică va fi oficiată o slujbă religioasă la Biserica „Sf. Ioan Domnesc”, situată pe platoul de la Curtea Domnească, urmată de înmormântarea de la Cimitirul „Eternitatea”.

Adauga un comentariu