National

Ciolacu inaugurează o sală polivalentă și spune că e casă mortuară: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții” – VIDEO

Publicat: 15 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ciolacu inaugurează o sală polivalentă și spune că e casă mortuară Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții - VIDEO
Ciolacu inaugurează o sală polivalentă și spune că e casă mortuară

Președintele PSD Marcel Ciolacu a ținut un discurs la inaugurarea unei săli polivalente, însă acesta a spus că a venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții.

Politicianul a făcut o gafă pe stilul Viorica Dăncilă și s-a încurcat vinerea trecută în timp ce ținea un discurs la recepția sălii polivalente din Bistrița, spunând că a venit la „inaugurarea unei case mortuare”.

Marcel Ciolacu: „Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții”

În timp ce vorbea despre „casa mortuară” de la Bistrița, nu și-a dat seama și a început să povestească și despre valoarea investiției, însă ulterior, când s-a întors cu spatele și s-a referit din nou la obiectiv, a spus „sală polivalentă”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă care vom beneficia cu toții în viață”, a declarat Marcel Ciolacu vineri, la Bistrița (video, sec. 55).

Surse din partid au spus că Marcel Ciolacu a făcut de fapt o glumă

La scurt timp după ce oamenii au ascultat declarația despre sala polivalentă care a devenit brusc casă mortuară, surse din partid au spus că Marcel Ciolacu a făcut de fapt o glumă, o aluzie la un primar PNL din comuna Voiteg, Timiș. Se pare că primarul a tăiat panglica la inaugurarea unei capele, pe care a spus că o va pune la dispoziția tuturor bisericilor și organizațiilor religioase de pe raza comunei.

Marcel Ciolacu, Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, şi Vasile Dîncu, ministrul Apărării, au participat vinerea trecută la pre-recepţia lucrărilor de la noua sală polivalentă din municipiul Bistriţa, construită prin Compania Naţională de Investiţii şi cu aportul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud și care a ajuns la o investiție de peste 27 de milioane de euro.

Comentarii
  • Nu radeti, dob!tocul asta pesedist si analfabet va fi peste cateva luni prim-ministrul Romaniei, sustinut de PSD, PNL si UDMR. Dupa Dancila (PSD) si Ciuca (PNL), alta v!ta incaltata va conduce guvernul, de aia se duce Romania in prapastie…

Adauga un comentariu