Actualitate

Ciprian Mustaţă, primul soț al Elodiei Ghinescu, găsit mort în casă

Publicat: 09 iul. 2021
Ciprian Mustață, primul soț al Elodiei Ghinescu
Ciprian Mustață avea vârsta de 45 de ani și a fost găsit fără suflare în propria locuință. Acesta era agent-șef de poliție în Brașov și director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râșnov

Ciprian Mustață, primul soţ al Elodiei Ghinescu, femeia care a dispărut în anul 2007 și nu a mai fost găsită, a murit.

Cazul Elodiei Ghinescu continuă să pună pe jar România, după ce femeia nu a fost găsită timp de mai mulţi ani. Vestea morţii primului său soţ ne readuce aminte de celebra avocată.

Bărbatul avea vârsta de 45 de ani și a fost găsit fără suflare în propria locuință. Acesta era agent-șef de poliție în Brașov și director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râșnov. Cu el la conducere, formația reușise să promoveze în Liga a III-a.

Primul soț al Elodiei a murit. Acesta era polițist și director sportiv la Olimpic Cetate Deva

Reprezentanţii clubului sportiv pe care îl conducea au transmis vestea tristă pe pagina de socializare Facebook, unde îşi exprimau regretul.

„Tragedie în lumea sportului! Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat, astăzi, la vârsta de 45 de ani. Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orașului Râșnov a obținut performanța de a promova în Liga a 3 – a.
Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească!”, fost anunțul făcut, joi, de reprezentanții clubului, pe contul de Facebook.

Elodia Ghinescu a dispărut în anul 2007, iar cazul ei rămâne un mister

Elodia Ghinescu a dispărut în anul 2007, în noaptea de 29 spre 30 august. La acel timp ea avea vârsta de 39 ani.

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a declarat, în anul 2019 că, din sursele sale, Cristian Cioacă, cel de-al doilea soț al Elodiei, ar putea fi eliberat în doi ani.

„Cioacă, așa cum este pedeapsa, ar fi trebuit să execute 3/4, 11 ani şi 9 luni. Acolo în penitenciar muncește, nu ceva greu, la bucătărie. Am înțeles că preda cursuri altor deţinuţi, din toate acestea câştigă zile executate. Din surse, Cioaca peste 2 ani ar trebui să își depună cerere pentru eliberare condiționata”, spunea avocatul familiei Ghinescu, Crina Radu.

Abia în data de 5 septembrie, soţul său, fostul poliţist Cristian Cioacă, i-a anunţat dispariţia. Trupul Elodiei a fost căutat în râpe, în păduri, cu câini, elicoptere, clarvăzători şi detectivi particulari, dar fără niciun rezultat. din păcate.

Cristian Cioacă era principalul suspect în cazul dispariţiei avocatei. În iunie 2014, acesta a fost condamnat definitiv la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

Mama Elodiei Ghinescu, dezvăluiri emoționante la 14 ani de la dispariția fiicei

Emilia Ghinescu suferă și acum din cauza dispariției fiicei ei și susține că a avut o strângere de inimă încă din prima clipă în care l-a cunoscut pe Cioacă. Mama Elodiei spune că i-a atras atenția și avocatei asupra unui aspect problematic pe care l-a observat la cel care urma să-i fie soț.

„Numai eu știu ce simt și cât plâng noapte de noapte de când fiica mea nu mai este. Seara este jale, seară de seară mă gândesc la ea. Când a venit să mi-l prezinte pe Cioacă, eu i-am zis din prima că este schizofrenic, dar ea nu a vrut să mă asculte”, a mărturisit Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, pentru Impact.

Ultimul mesaj al Elodiei către Cristian Cioacă

Elodia și Cristian Cioacă a avut loc o discuție tulburătoare, înainte de dispariția acesteia. Anchetatorii au găsit în telefonul avocatei mai multe probe. Înainte de a dispărea, Elodia Ghinescu a avut o conversație cu soțul ei, Cristian Cioacă.

Potrivit anchetatorilor, ultima conversație purtată de Elodia cu Cristian Cioacă a fost despre divorț.

Comentarii
Adauga un comentariu