Actualitate

Ciprian „Napy, cel care l-ar fi omorât pe Emi Pian a făcut primele declaraţii: Sunt nevinovat

Publicat: 07 aug. 2020
Ciprian „Napy, cel care l-ar fi omorât pe Emi Pian a făcut primele declaraţii
Ciprian „Napy, cel care l-ar fi omorât pe Emi Pian a făcut primele declaraţii

Ciprian „Napy, cel care l-ar fi omorât pe Emi Pian a făcut primele declaraţii. Grav rănit în conflictul care a avut loc în această săptămână, Napy a explicat că se bucura că a scăpat cu viaţa, dar că este nevinovat.

Ciprian „Napy, cel care l-ar fi omorât pe Emi Pian a făcut primele declaraţii

Ciprian Napy susţine că nu se face vinovat de uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor. Conform declaraţiilor făcute de bărbat, acesta este bucuros că este în viaţă şi menţionează că este nevinovat. În aceste momente, tânărul a fost adus la Serviciul Omoruri la Poliţia Capitalei pentru mai multe declaraţii. Tânărul are 27 de ani şi face parte dintr-un clan prieten cu cel al Duduienilor. Acesta este membru în clanul Rinu din Capitala:

„Mă bucur că am scăpat cu viață. Sunt nevinovat”. a fost declaraţia interlopului.

Ciprian Napy a fost grav rănit în urma altercaţiei

Potrivit informaţiilor existente în dosar, se pare că între cei doi a izbucnit un conflict în urma unor înţelegeri din timpul unei partide de barbut. Cei doi s-au bătut, iar Napy l-ar fi înjunghiat pe Emi Pian, liderul clanului Duduienilor. În jurul orei 5, pe data de 4 august, într-un cartier din Bucureşti, poliţiştii locali au fost anunţaţi că a izbucnit un conflict. În urma altercaţiei au fost grav rănite două persoane care au fost transportate la spital. Emi Pian a fost grav rănit iar în jurul orei 5.30 acesta a decedat. Totuşi, Ciprian Napy a scăpat cu viaţa, dar cu răni grave.

Priveghi împânzit de poliţie şi jandarmi

Priveghiul interlopului nu a fost lipsit de incidente. Jandarmii şi trupele speciale din cadrul poliţiei au păzit zona în care s-a adunat spuma interlopă din România. Totuşi, cei veniţi pentru a deplânge moartea liderului unuia dintre celui mai temut, nu au respectat absolut nicio lege referitoare la purtatul de măşti, sau distanţare sociale. Asta în timp ce jandarmii s-au mulţumit să asiste pasiv la întreaga mascarada şi să împartă câteva amenzi care, la nivelul milioanelor de euro pe care le deţin interlopii, sunt doar hărţii în vânt.

Totuşi, ca mascarada să fie mai mare, jandarmii au împărţit măşti gratuite pentru interlopi, asta în condiţiile în care persoanele care au dificultăţi materiale nu beneficiază ce acest lucru

Emi Pian a fost ucis cu un cuțit de bucătărie

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani nu a rezistat în fața loviturilor foarte puternice și ar fi căzut la pământ, intrând în stop cardio respirator. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, dar și cu urme vizbile de violență, și s-a stins din viață la scurt timp după internare.

Totodată, la fața locului, polițiștii implicați în anchetă au ridicat și un cuțit de bucătărie, despre care se presupune că ar fi fost folosit de cel care l-a înjunghiar pe Emi Pian.

Adauga un comentariu