Local

Ciprian Paraschiv, președintele de la Poli Iași, depistat pozitiv la infecţia cu COVID-19

Publicat: 13 nov. 2020
Ciprian Paraschiv, președintele de la Poli Iași, are COVID-19
Președintele executiv al Politehnicii Iași Ciprian Paraschiv

Cirprian Paraschiv a fost depistat pozitiv la infecţia cu COVID-19. Preşedintele de la Poli Iași a primit rezultatul testelor COVID-19 şi a ratat o delegare importantă la meciul dintre Cehia și Israel.

Președintele de la Poli Iași a postat un mesaj prin care a anunţat faptul că a ieşit pozitiv la infecţia cu COVID-19 şi că va pierde o delegare importantă din partea UEFA.

Ciprian Paraschiv are COVID-19

Ciprian Paraschiv a postat un text prin care anunţa ca a ieşit pozitiv la COVI-19. Preşedintele de la Poli Iași şi-a exprimat regretul că nu va putea participa alături de echipa din Copou la asaltul din finalul anului în campionat dar şi din Cupa României

“Dacă ceva rău se poate întâmpla, se va întâmpla oricum”
Legile lui Murphy

Chiar când era atât de mult de muncă în Copou, când era nevoie mai mult decât oricând să fim aproape unii de alții și să depășim momentele delicate, când pregăteam asaltul din finalul anului în campionat și cupă, când UEFA mă delegase duminică la un joc important dintre Cehia și Israel în Nations League, s-a trezit și acest virus răzgâiat să-mi reconfigureze traseul într-un spațiu mult mai restrâns decât sunt obișnuit.

Deja mi-e dor de echipa mea! se arată în mesajul publicat de Ciprian Paraschiv.

Comentarii
Adauga un comentariu