Economic Local

Circulația tramvaielor, blocată timp de o oră în Iași din cauza incidentelor în trafic

Publicat: 18 feb. 2020

Circulația tramvaielor a fost blocată complet în zona capăt CUG timp de aproape o oră. În noaptea de duminică spre luni, din cauza unui incident în trafic care s-a petrecut pe calea de rulare a tramvaielor în zona Rond Vechi CUG, circulația vagoanelor a fost întreruptă începând cu ora 20:25. Tramvaiele de pe traseul 9, pe amblele sensuri de mers, au fost retrase în ronduri. Pentru a suplini lipsa vagoanelor în zona respectivă, pe trasee au fost puse autobuze care au preluat călătorii din stații.
Circulația a fost reluată abia după o oră, în jurul orei 21:30.

Amendați pentru că parchează în apropierea stațiilor CTP

Autoritățile locale au făcut apeluri în rânduri repetate pentru ca șoferii să evite circulația în zona căii de rulare a tramvaielor, asta pentru a facilita transportul public de persoane. Numeroși șoferi nu respectă însă aceste reguli și îngreunează circulația autobuzelor și tramvaielor, mai ales că mulți staționează pe calea de rulare sau în apropierea stațiilor de autobuz.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranța Circulației au sancționat contravențional, conform OUG 195 din 2002 – privind circulația pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 435 lei și 2 puncte penalizare, pe numitul B.I, cu domiciliul în județul Iași, deoarece a oprit autoturismul pe bulevardul Socola, la mai puțin de 25 m de stația CTP Podu Roș 2”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Adauga un comentariu