Local

Circulația tramvaielor spre Copou este oprită. Echipele de la CTP repară asfaltul de lângă linii – FOTO

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Circulația tramvaielor spre Copou este oprită. Echipele de la CTP repară asfaltul de lângă linii - FOTO
Echipele de la CTP repară asfaltul de lângă liniile de tramvai

Luni, 29 aprilie, circulația tramvaielor spre Copou este oprită. Echipele de la Compania de Transport Public Iași repară asfaltul de lângă linii.

UPDATE: Circulația a fost reluată.

Știre inițială: Momentan nu se cunosc detalii despre durata lucrărilor.

 

Comentarii
  • Este noaptea minții ce face Chirica, au stat atâția ani stricate liniile astea și tocmai acum în campania electorală s-au găsit să le repare. Pleacă infractorule că ne-am săturat de tine!

  • numa buleala dau astia de la citadin cu peticele lor azi il pun maine sare si cand il pun macar del ar pune la nivel dar mereu e mai inalta plomba decat asfaltul vechi si nu mai dai in gropi dar dansezi pe damburi facute de betivii de la citadin … lafel si cu trasatul marcajelor tot orasul in bataie de joc stramb si dat asa un strat o spoiala sa se vada ca cica s a lucrat …bataie de joc pe banii fraierilor

  • Asfaltul de proasta calitate, peticeala facuta de Citadin, la fel de proasta calitate, sarea aruncata cu nemiluita pe strazi ca metoda de curatat zapada de pe strazi in sec. XXI intr-un oras universitar, capitala culturala etc au condus la ceea ce se vede peste tot.
    Tot orasul este plin de gropi astupate de mintuiala anul trecut sau altele noi de la fisuri sau astfaltul de proasta calitate. Lumea trebuie sa stie ca sarea aruncata pe strazi cu nemiluita pentru ca idiotii nu gindesc si toaca banii multi luati pentru lucrari ieftine au distrus si vor distruge. Vedeti bine de mai bine de o luna si veti mai vedea pina la alegeri ceea ce este cit se poate de clar : mii de gropi in tot orasul, mai ales in jurul gurilor de canal, linga linii de tramvai si de multe ori chiar pe mijlocul strazii.
    Au inceput lucrari de mintuiala cu butelia, maturoiul inmuiat in smoala si astfalt produs de specialistii de la Citadin. Nimeni nu controleaza calitatea, nimeni nu raspunde etc. Analizati atent lucrarea de pe bdul Socola pe care primarul Chirica o lauda pe Facebook. Alti bani, alte contracte frumoase, ale beneficii pentru haita abonata la banul public si noi tot la fel. Situatia e aceeasi in fiecare an, iar acum, inainte de alegeri, vinzoleala e si mai mare. Nimeni nu controleaza cit costa si nici calitatea. Opozitia din Consiliul local doarme, candidatii la primarie posteaza de zor pe facebook iar Chirica jubileaza pentru ca are suficienti contracandidati care se lupta pe aceleasi voturi, sfarimtind opozitia. Chirica le preda tuturor o lectie despre cum se face politica, iar cetatenilor le arata zi de zi ca poti sa furi cit incape si sa nu faci mare lucru, ca tot esti reales.

  • De aproape 2 luni, lucrarea de pe Bdul Socola, de altfel, inutila pentru ca erau multe alte prioritati, arata situatia in care se afla orasul. Chirica isi bate joc de toti, firmele primariei, Citadin in cazul acesta, nu au utilaje si nici oameni calificati, singura lor expertiza fiind peticeala de mintuiala pe bani multi si necontrolati.
    Situatia aceasta de pe bdul Socola e un bun studiu de caz.
    Mai intii, cum poate un primar sa-si bata joc de cetateni, fara ca acestia sa aiba vreo reactie.
    Apoi, cum autoritatile in drept (Politie, DSP, Garda de mediu, Agentie de mediu etc), corupte si ineficiente, pot sa nu faca nimic la faptul ca, zilnic, de peste o luna, aceasta artera de circulatie nu este practicabila iar administratorul drumului trebuie sanctionat, ca iesenii sint obligati sa inghita tone de praf si sa-si distruga masinile.
    Mai este apoi faptul ca opozitia din Consiliul local sau candidatii la primarie care spun ca vor face si drege nu fac nimic serios in aceasta situatie. Postarile pe Facebook si impartirea de pliante colorate prin parcuri nu mai servesc de mult la gravitatea acestei situatii.
    Si nu in ultimul rind, vedem cum cetatenii, batjocoriti de primarie si serviciile publice, de institutii precum politia, garda de mediu, la aceasta lucrarea organizata in debandada, stau linistiti acasa, ori injura in timpul zecilor de minute in care isi distrug masinile si sanatatea cit traverseaza bulevardul.
    Imaginati-va ce ar fi fost ca simbata tracuta, sau ieri seara, ori diseara sa miine dimineata, sa fi iesit pe bdul Socola vreo 300-400 de cetateni care sa protesteze la batjocura primariei cu aceasta lucrare.
    Imaginati-va si starea lui Chirica din birlogul lui, a directorului Citadin, a sefului Politiei, a lui Bodea, Chichirau etc si altii.
    Va garantez ca s-ar fi schimbat multe daca macar o zi, o mina de oameni s-ar fi mobilizat din spirit civic ori la chemarea unor lideri si ar fi protestat de-alungul bdlui Socola pina in Podu Ros, in fata la PNL, pentru ca acolo e sursa raului pentru oras si apoi in fata la primarie.
    Nu exista asa ceva si nu va exista pentru ca cetatenii nu au demnitate, iar liderii opoziitie sint foarte slabi. In consecinta, avem ceea ce vedem si asa va mai fi mult timp de acum incolo.

Adauga un comentariu