WoW!

Citește această rugăciune pentru realizări ca să îți meargă bine

Publicat: 20 oct. 2020
imagine cu icoana ortodoxa cu lumanare aprinsa
Știai că... o rugăciune poate fi rostită în orice moment al zilei, indiferent că ești la job sau în autobuz?

În orice zi din săptămână, indiferent că e zi de frupt sau de post, rosteşte această scurte rugăciune pentru realizări. Vei vedea că are efect. O poţi rosti chiar şi atunci când sufletul tău e plin de bucurie. O rugăciune se rosteşte şi când mulţumeşti pentru ceva.

Aprinde candela sau o lumânare, asază-te în genunchi şi citeşte-o în linişte. Dacă e miercuri, spre exemplu, și ai timp mai mult, citește si rugăciunea de miercuri. Te scapă de ghinioane și rele.

“Doamne, stau înaintea ta fără nici o pretenție. Te rog să mă ierți pentru toate păcatele mele, sincer să mă pocăiesc de fapta mea. Te rog iartă-mă. În numele tău, iartă-i pe toți cei care mi-au făcut rău. Renunț la Satana și la toate faptele lui.

Eu, Doamne Isus, te primesc ca Domnul Dumnezeu și Mântuitor. Vindecă-mă, schimbă-mă, întăeste-mi trupul, sufletul și spiritul.

Doamne, vino și înconjoară-mă cu dragostea ta, umple-te cu Duhul Sfânt. Te iubesc, Isuse. Te laud, Doamne. Îţi mulțumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat. Îţi mulţumesc pentru fiecare răsărit şi pentru fiecare apus. Ai grijă de mine şi de familia mea şi nu mă lasa să alunec pe drumuri greşită. Îndrumă-mi paşii pe calea cea bună şi pătrunde în mintea şi în sufletul meu.

Şterge cu puterea Ta cea mare orice urmă de ură sau gânduri rele! Te voi urmări în fiecare zi din viața mea. Amin.
Maria, Maica Domnului, toți Îngerii și Sfinții, ve rog ajutaţi-mă. Amin.”

Rugăciune către Sfântul Efrem cel Nou

Dacă vrei să mai citeşti altceva în afară de această rugăciune pentru realizări, îţi recomand ceva la fel de frumos. Citeşte o rugăciune grabnic folositoare către Sfântul Efrem cel Nou:

„Sfinte Mare Mucenice Efrem, ascultă rugăciunea mea, a păcătosului, şi vino în ajutorul meu. Am aflat de minunile tale, am aflat de darurile pe care le-ai primit de la Dumnezeu pentru jertfelnicia ta. Şi, văzând cum atâta mulţime de oameni a fost ajutată de tine, îndrăznesc să nădăjduiesc şi eu, ştiind că nu vei trece cu vederea cererea mea. De nenumărate ori te-ai arătat în vedenii şi vise, spunând celor credincioşi că vor primi cele cerute în rugăciune. Eu nu sunt vrednic de o astfel de mângâiere, pentru că păcatele mele sunt multe şi credinţa mea este puţină, dar cred că iubirea ta covârşeşte răutăţile mele şi nădăjduiesc, prin mijlocirea ta, să pun început bun mântuirii mele.

Roagă-te lui Dumnezeu pentru mine, Sfinte, să caut cele de folos mântuirii. Trupul meu este slăbănogit de păcate şi sufletul meu este moleşit din pricina patimilor. Iubitor de păcate sunt şi la faptele cele bune mă lenevesc. Cere-I lui Dumnezeu să îmi sporească credinţa, să-mi înmoaie inimă cea învârtoşată, să îmi dăruiască smerenie, răbdare şi râvnă în războiul duhovnicesc. Sfinte Efrem, învaţă-mă să mă rog, să nădăjduiesc, să cred, să iubesc, să rabd şi să iert.

Sfârşitul tău mucenicesc mă îndeamnă să lepăd desfătările trecătoare ale acestei lumi. Chinurile pe care le-ai suferit mă îndeamnă să ridic şi eu crucea ascultării de Dumnezeu. Învaţă-mă, sfinte, să trăiesc nu după voia mea, ci după voia dumnezeiască, să nu caut cele ale mele şi să mă izbăvesc de patimile şi de păcatele care mă apasă. Alungă de la mine toate ispită diavolească. Prea mult am păcătuit, prea mult am izgonit de la mine harul dumnezeiesc. Acum a sosit ceasul mântuirii mele, sfinte. Domnul bate la uşa inimii mele şi vreau să Îi deschid. Ajută-mă, sfinte, că sunt neputincios!

Roagă-te pentru mine până la ultima suflare a vieţii mele. Roagă-te, Sfinte Efrem, pentru tot poporul creştinesc, pentru toţii ierarhii, preoţii, monahii şi credincioşii. Roagă-te pentru părintele meu duhovnicesc şi pentru toate rudeniile mele după trup şi după duh. Roagă-te, sfinte, pentru robii lui Dumnezeu (numele), pentru toţi cei care mi-au cerut să mă rog pentru dânşii, pentru toţi cei care se roagă ori se ostenesc pentru mine, pentru toţi cei care mi-au făcut vreun bine ori vreodată m-au ajutat, ştiuţi şi neştiuţi.

Ajută, Sfinte Efrem, pe cei care zac în patimi, robiţi de nepocăinţă şi trândăvie, pe cei ce sunt în necazuri şi în ispite. Alină-le suferinţa sufletească şi trupescă şi-i ocroteşte pe cei ce sunt în închisori, în spitale, azile sau orfelinate şi pe toţi cei care sunt singuri, bolnavi şi neputincioşi.

Înmulţeşte rugăciunile pe care le faci pentru noi, Sfinte, ca şi noi să cădem la rugăciune, mulţumindu-ţi din prea plinul inimii. Ca împreună cu tine să Îl slăvim pe Dumnezeul cel în Treime lăudat, în vecii vecilor. Amin.”

Dacă ai nevoie, și rugăciunea de vindecare grabnică îți poate fi de folos.

Adauga un comentariu