Local

City Report, aplicația lansată de Liviu Dulgheru. Cetățenii din Valea Lupului pot afla în timp real care sunt problemele din comună

Publicat: 13 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
City Report aplicația lansată de Liviu Dulgheru. Cetățenii din Valea Lupului pot afla în timp real care sunt problemele din comună
Sondajele indică o luptă aprigă între Liviu Dulgheru (PNL) și Dumitru Mihăiliuc (PSD)

Primăria Valea Lupului poate beneficia de o aplicație prin care oamenii pot semnala o problemă din comună imediat ce au identificat-o. Fără cozi, fără nervi, fără timp pierdut! Propunerea aparține lui Liviu Dulgheru, candidatul PNL la primăria Valea Lupului, care, pe site-ul său, anunță că „s-a apucat deja de treabă”. Aplicația este unul dintre instrumentele cu ajutorul cărora primăria află în timp real despre probemele locuitorilor, un prim pas spre digitalizarea serviciilor primăriei Valea Lupului. Digitalizarea este unul dintre capitolelele pe care candidatul liberal l-a propus și în programul de administrație locală, care poate fi accest pe www.liviudulgheru.ro.

„Ideea aplicației este simplă și a venit după ce am observat că locuitorii din comună se confruntă zilnic cu probleme. Am postat pe pagina de Facebook o postare cu ambrozia care exista pe drumurile publice din comună și atunci am observat că oamenii îmi semnalau diferite locuri din Valea Lupului unde era întâlnită această problemă. Mi-am dat seama că e nevoie de un astfel de instrument.

City Report, aplicația lansată de Liviu Dulgheru

Primăria Valea Lupului este foarte în urmă cu serviciile digitale, deci nu prea poți semnal în timp real o problemă, iar oamenii renunță la a mai face sesizări pentru că nu au timp de pierdut. Aplicația CITY REPORT este ușor de folosit, iar din câteva click-uri, problema ajunge pe ‹‹masa›› angajaților din primărie.

Prin această aplicație am vrut să demonstrez că digitalizarea se poate face și cu bani puțini. Trebuie doar să vrei să faci ceva, că scuze am tot auzit până acum! Aplicația a fost lansată de numai o zi și deja e utilizată de către localnici, oamenii fac sesizări. Am anunțat public că o donez gratuit primăriei Valea Lupului încă de pe acum, însă n-am primit încă niciun răspuns oficial de la cei din primărie!”, a menționat Liviu Dulgheru, candidatul PNL la primăria Valea Lupului și dezvoltatorul aplicației CITY REPORT.

Aplicația CITY REPORT înseamnă trei pași simpli de urmat: după accesarea City Report | Liviu Dulgheru | Candidat la Primaria Valea Lupului , identifici pe hartă o problemă, marchezi cu un pin problema, urci pe siteo poză sau scrii câteva cuvinte despre problemă.

Aplicația a fost lansată pe 8 septembrie și, după numai 24 de ore, la momentul transmiterii comunicatului de presă, erau deja semnalate 49 de probleme.

Valea Lupului, o comună unde investiția în educație este aproape de zero

Valea Lupului este o comună preferată de mulți dintre ieșeni când vine vorba de achiziționarea unei noi case, numeroase dintre familiile tinere mutându-se aici, în apropierea Iașului.

Din păcate, administrația locală nu a realizat multe dintre proiectele necesare dezvoltării unei zone rurale aflate în imediata apropiere a orașului nostru, iar ridicarea noilor cartiere de case și blocuri nu compensează dezastrul creat de lipsa de viziune a celor din Primărie.

Investiția în educație este aproape de zero, sălile de clasă a școlii din Valea Lupului fiind modernizate prin resursele proprii ale părinților sau prin campaniile inițiate de profesori, dezvoltarea rețelelor edilitare nu sunt luate în considerare atunci când se emit avize de construire, iar drumurile comunale au fost în continuare uitate. Tinerii din comună simt nevoia unei schimbări în ceea ce privește administrația locală, iar proiectele ce țin de modernizarea și dezvoltarea comunei reflectă inevitabil nivelul de trai de care aceștia trebuie să beneficieze.

Adauga un comentariu