Culinar

Ciuperci umplute – Reteta cu ingrediente putine

Publicat: 17 oct. 2019

Va prezentam o reteta delicioasa de ciuperci umplute. Se prepara foarte simplu si rapid. Este foarte delicioasa, dar si sanatoasa. Merita neaparat s-o incercati si voi! O puteti servi atat la pranz, cat si la cina, alaturi de o salata.

Ingrediente

  • 500 g Carne tocata
    1 kg Ciuperci champignon
    1/2 lingurita Sare
    1/2 lingurita Piper negru macinat
    1/2 lingurita Boia de ardei dulce
    50 g Cascaval
    20 ml Ulei de masline

Mod de preparare:

Intr-un bol puneti carnea tocata, adaugati sare, piper negru, patrunjel tocat si boia de ardei, amestecati bine. Luati cate o lingura din compozitia de carne si faceti niste bilute. Spalati ciupercile si le indepartati piciorusul. Puneti ciupercile intr-o tava cu dimensiunile (20 x 24 cm), unsa cu ulei de masline si puneti cate o biluta de carne in fiecare adancitura.
Stropiti ciupercile cu putin ulei de masline si presarati cu cascaval ras. Coaceti la cuptorul preincalzit la temperatura de 180°C, pentru 30 de minute.



loading...

Adauga un comentariu