Va prezentam o reteta delicioasa de ciuperci umplute. Se prepara foarte simplu si rapid. Este foarte delicioasa, dar si sanatoasa. Merita neaparat s-o incercati si voi! O puteti servi atat la pranz, cat si la cina, alaturi de o salata.
Ingrediente
- 500 g Carne tocata
1 kg Ciuperci champignon
1/2 lingurita Sare
1/2 lingurita Piper negru macinat
1/2 lingurita Boia de ardei dulce
50 g Cascaval
20 ml Ulei de masline
Mod de preparare:
Intr-un bol puneti carnea tocata, adaugati sare, piper negru, patrunjel tocat si boia de ardei, amestecati bine. Luati cate o lingura din compozitia de carne si faceti niste bilute. Spalati ciupercile si le indepartati piciorusul. Puneti ciupercile intr-o tava cu dimensiunile (20 x 24 cm), unsa cu ulei de masline si puneti cate o biluta de carne in fiecare adancitura.
Stropiti ciupercile cu putin ulei de masline si presarati cu cascaval ras. Coaceti la cuptorul preincalzit la temperatura de 180°C, pentru 30 de minute.