Cancan

Claudia Puican a dat vestea despre bebeluș. Familia lui Armin Nicoară s-a mărit în timp ce artistul se află în Republica Dominicană

Publicat: 02 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Puican a dat vestea despre bebeluș. Familia lui Armin Nicoară s-a mărit în timp ce artistul se află în Republica Dominicană
Claudia Puican și-a anunțat soțul că a devenit unchi de băiețel

Claudia Puican a dat vestea despre bebeluș, anunțând că familia ei și a lui Armin Nicoară a primit în sânul ei un nou membru. Iar totul s-a întâmplat în timp ce saxofonistul se află în Republica Dominicană, la „Insula de 1 milion”. Astfel, Armin Nicoară a devenit unchi de băiețel, din partea surorii Claudiei Puican.

Claudia Puican și Armin Nicoară sunt în aceste momente separați de distanță, căci saxofonistul încă este concurent la „Insula de 1 milion”, însă, la scurt timp după ce au plâns unul de dorul celuilalt, în viața lor a apărut și un motiv de bucurie. În urmă cu doar câteva ore, Claudia a anunțat că familia ei și a artistului s-a mărit.

Claudia Puican a dat vestea despre bebeluș

Celebrul saxofonist și soția sa își doresc de mult timp să devină părinți, însă minunea nu a apărut, până acum, în viața lor. Totuși, în aceste momente, cât Claudia Puican și Armin Nicoară își duc dorul unul celuilalt, în familia lor a apărut un alt miracol.

Claudia Puican a anunțat că în familia lor a apărut un nou membru. Pe pagina sa de Instagram, artista a publicat o imagine cu un bebeluș, spre surprinderea fanilor ei. Alături de fotografie, interpreta de muzicăd e petrecere a transmis și un mesaj, mărturisind că micuțul ce tocmai a venit pe lume este băiețelul surorii sale.

Vedeta, care a devenit din nou mătușă, este acum în culmea fericirii și a povestit că i-a pregătit deja și o piesă specială nepoțelului ei.

„S-a născut încă un prințișor la mine în familie! Deja i-am făcut și o melodie… abia aștept să ajung acasă”, a scris Claudia Puican, pe Instagram.

Artista a plâns de dorul lui Armin Nicoară

Armin Nicoară se află acum în pericol de eliminare de la „Insula de 1 milion”, iar în urmă cu câteva zile, soția sa plângea de dorul său. În cadrul emisiunii „Secretele Insulei de 1 milion”, Claudia Puican a vorbit despre parcursul competițional al soțului ei, mărturisind și cât de mult îi simte lipsa acestuia.

Cu lacrimi în ochi, artista a povestit că este îngrijorată pentru partenerul ei de viață și că ea nu a fost de acord cu participarea lui la reality-show-ul de aventură de la Kanal D.

„Sunt îngrijorată că Armin nu mai vine acasă. Nu știu ce tot face. Am urmărit intens emisiunea. Armin al nostru, cu voie bună, cântă pe acolo. Adevărul e că eu nu am fost de acord ca el să plece pe insulă și el s-a trezit la 5 dimineața să meargă la aeroport, iar eu în ziua respectivă trebuia să merg la studio. I-am spus că dacă tot a insistat să meargă și eu nu am fost de acord, ce să îi fac, să meargă singur. Noi avem foarte multă treabă acasă, nu era cazul să meargă el la emisiune acum, să stea nemâncat, să doarmă pe scânduri”, a mărturisit Claudia Puican, printre lacrimi.

Adauga un comentariu