Cancan ultimă oră

Cleopatra Stratan, cerută de soție în ziua în care a împlinit 18 ani

Publicat: 07 oct. 2020
Cleopatra Stratan, cerută de soție în ziua în care a împlinit 18 ani
Cleopatra Stratan, cerută de soție în ziua în care a împlinit 18 ani

Surpriză magică pentru Cleopatra Stratan, chiar în ziua în care a împlinit 18 ani! Interpreta hitului „Ghiță” a ajuns la vârsta majoratului, iar iubitul ei, Edward Sanda, i-a adresat cea mai frumoasă întrebare. Solistul a cerut-o de soție pe artista de peste Prut, însă nu se grăbesc cu nunta, ci vor să mai aștepte doi-trei ani.

Ziua în care Cleopatra Stratan împlinește 18 ani a început cum nu se poate mai bine. La ora 12, Edward Sanda, cel cu care formează un cuplu de aproape opt luni, s-a așezat în genunchi și i-a pus marea întrebare: „Vrei să fii soția mea?”. Emoționată, tânăra a acceptat, fiind acum mândra posesoare a unui inel de logodnă.

Printre primii care au ajuns la petrecrea ei au fost părinții, fratele mai mic, Cezar, și, bineînțeles, iubitul. Acesta a venit încărcat de daruri, dintre care nu au lipsit 100 de trandafiri frumoși strânși într-un buchet spectaculos, dar și mai multe bijuterii.

La petrecerea care a început pe înserat, printre prietenii Cleopatrei s-au numărat și câteva vedete: Amna, Robert Toma, Alexia Talavutis, Andreea Bălan, însoțită de fiica sa cea mare, dar și membrii trupei Noaptea Târziu.

Nu au lipsit nici viitorii socri, părinții lui Edward Sanda, dar și sora lui cea mică.

Cleopatra Stratan: „Vreau ca Edward să fie primul și ultimul iubit din viața mea”
”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, povestea Cleopatra Stratan în luna august a acestui an.

Se pare că lui Pavel Stratan este încântat de viitorul său ginere, căci, în ultima perioadă au tot pozat împreună, ”în familie”.

”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, spunea Cleopatra Stratan despre cel alături de care și-a făcut planuri de viață.

Adauga un comentariu