Cancan

Cleopatra Stratan este însărcinată?!? Ce imagine controversată a postat iubitul ei

Publicat: 07 sept. 2020
Cleopatra Stratan este însărcinată
Cleopatra Stratan care va împlini 18 ani în curând trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Edward Sanda

Cleopatra Stratan este însărcinată?!? Cel puțin așa s-ar înțelege din ultima imagine postată pe Instagram de iubitul ei, Edward Sanda. Mai mult, și unele comentarii de la această imagine sugerează acest lucru.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri tinere, de la ora actuală. Ei se bucură de o mare priză la public. Însă de curând, mulți s-au întrebat dacă tânăra nu cumva ar fi însărcinată.

Cleopatra Stratan este însărcinată?!?

Dar iată de la ce a pornit totul. Motivul îl reprezintă o fotografie controversată postată de către Edward Sanda. Aceasta a fost publicatpă pe contul lui oficial de Instagram. Fiica lui Pavel Stratan se bucură de foarte multă atenție și-n mediul online. De aceea, ultima poză care îi înfățișează pe tinerii îndrăgostiți a avut un mare impact.

Ultima postare a lui Edward Sanda de pe Instagram a reușit să le stârnească tuturor mari semne de întrebare. În poză, aristul apare îmbrăcat într-o ținută similară cu cea purtată de Cleopatra Stratan. Surpriza este că tânărul are mâna pe abdomenul fiicei lui Pavel Stratan. Un semn foarte clar că aceasta ar putea deveni mămică. Totuși, la rândul ei, artista are 17 ani și imaginea a creat confuzie în rândul publicului. Mai mult, în urmă cu puțin timp cei doi spuneau că își doresc o fetiță.

Totodată, un alt indiciu că ar putea fi vorba despre o sarcină a mai fost reprezentat de mesajul pe care Edward Sanda l-a lăsat în dreptul pozei. După cum se vede, cei doi sunt îmbrăcați în asorteu și foarte colorat. „Suntem la fel”, a scris artistul pe rețeaua socială.

„Sunteți superbi! Așa să vă iubiți o viață!”, „Nu creeed! Cleo însărcinată!”, „Sarcină ușoară și naștere încă mai ușoară!”, „Un cuplu frumos, vă iubim!”, au fost doar câteva dintre mesajele de felicitare, lăsate de către fani.

Atent supravegheată de tatăl ei

Cleopatra Stratan își va sărbători majoratul pe 6 octombrie. Extrem de nerăbdătoare să devină majoră, aceasta va avea parte și de mai multe libertăți din partea părinților. Aceștia sunt cunoscuți pentru modul ceva mai strict în care au crescut-o pe fiica lor.

Artistul Pavel Stratan recunoștea că o verifică foarte des pe fata lui, într-un interviu.

„Încă este devreme să o las singură, încă nu are 18 ani, dar o să-i mai fiu prin preajmă. Nu o să iasă singură niciodată. O să iasă doar alături de prieteni în care eu o să am încredere. Nu contează dacă are 17-18 ani, 19 ani, dacă copilul e rău, poate și la 19 ani să facă prostii. Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, e o fetiță modestă și cuminte”, mărturisea cântărețul din Republica Moldova.

Oricum, timpul o va dovedi dacă Cleopatra Stratan este însărcinată sau Edward Sanda s-a jucat cu mințile fanilor.

Adauga un comentariu