International

Clienţii Pornhub nu vor mai putea plăti serviciile oferite de platformă cu cardul Mastercard

Publicat: 11 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Clienţii Pornhub nu vor mai putea plăti serviciile oferite de platformă cu cardul Mastercard
mastercard sistează plata pe platforma pornhub

Mastercard spune că încetează utilizarea cardurilor sale pe platforma pornografică Pornhub după ce o revizuire a confirmat prezența conținutului ilegal. O anchetă din New York Times a acuzat site-ul că este „infestat” cu abuzuri asupra copiilor și videoclipuri legate de viol.

Pornhub, care a respins afirmațiile, a numit acțiunile Mastercard „excepțional de dezamăgitoare”. Compania gigant de plăți Visa a suspendat utilizarea cardurilor sale pe site în așteptarea rezultatului propriei revizuiri.

Mastercard a reacţionat la investigaţia începută de New York Times

Mastercard și-a lansat ancheta după ce jurnalistul Nicholas Kristof, câștigător al Premiului Pulitzer, a numit-o în articolul său din New York Times, spunând că „nu a văzut de ce motoarele de căutare, băncile sau companiile de carduri de credit” ar trebui să „întărească” Pornhub.

„Investigația noastră din ultimele câteva zile a confirmat încălcarea standardelor noastre care interzic conținutul ilegal pe site-ul lor”, se spune într-o declarație a Mastercard. „Am instruit instituțiile financiare care conectează site-ul la rețeaua noastră să înceteze acceptarea.” Compania a declarat că continuă să investigheze posibile materiale ilegale pe alte site-uri web.

Compania mamă a Pornhub, MindGeek, a spus anterior că afirmațiile făcute în New York Times erau „iresponsabile și flagrant neadevărate”. Dar site-ul și-a eliminat funcția de descărcare și a spus că utilizatorii trebuie să fie verificați pentru a încărca videoclipuri.

Ca răspuns la decizia Mastercard, într-o declarație Pornhub, joi, se spunea: „Aceste acțiuni sunt extrem de dezamăgitoare, deoarece apar la doar două zile după ce Pornhub a instituit cele mai de amploare garanții din istoria platformei generate de utilizatori.

„Utilizatorilor neconfirmați li se interzice acum încărcarea de conținut – o politică pe care nicio altă platformă nu a pus-o în aplicare, inclusiv Facebook, care a raportat 84 de milioane de cazuri de abuz sexual asupra copiilor în ultimii trei ani. În comparație, Fundația Internet Watch a raportat 118 incidente pe Pornhub în ultimii trei ani. ”

Acesta a adăugat: „Această știre este zdrobitoare pentru sutele de mii de modele care se bazează pe platforma noastră pentru mijloacele lor de trai.”

Pornhub este o platformă gratuită

Pornhub este gratuit, dar utilizatorii pot plăti 9,99 Lire pe lună pentru fluxuri video de calitate superioară și conținut exclusiv publicitar.

Conținutul său este încărcat în mare parte de propria comunitate și poate fi vizualizat public. Cu toate acestea, compania a spus că fiecare videoclip încărcat a fost revizuit de moderatori umani.

În cea mai recentă revizuire anuală, Pornhub a declarat că a avut 42 de miliarde de vizitatori ai site-ului în 2019 și au fost încărcate peste 6,83 milioane de videoclipuri, cu un timp de vizionare combinat de 169 de ani. Nu a spus câți moderatori a angajat.

Kristof a susținut căutările videoclipurilor „sub vârstă” au dat multe rezultate și, deși nu toți au prezentat copii, unii au apărut. Pornhub a declarat că are „toleranță zero” pentru abuzurile sexuale asupra copiilor și a folosit o combinație de instrumente de la Google, YouTube și Microsoft pentru a-l ajuta să detecteze și să elimine materialul ilegal.

Adauga un comentariu