National

Clotide Armand nu este recunoscută ca fiind noul edil al Primăriei Sectorului 1. Decizia aparține Tribunalului București

Publicat: 26 oct. 2020
clotilde armand in parlamentul european
Clotilde Armand

Tribunalul București a decis! Clotilde Armand nu este recunoscută ca fiind noul edil al Primăriri Sectorului 1, nefiindu-i validat mandatul.

Mandatul lui Clotilde Armand, pentru funcția de edil al Primăriei Sectorului 1, nu a fost validat de Tribunalul București.

Decizia definitivă a autorităților a fost amânată pentru mâine, urmând a se decide dacă Clotilde Armand poate primi funcția de primar al Sectorului 1.

Va fi sau nu Clotilde Armand primarul Sectorului 1?

Decizia votului a fost contestată în instanță de către actualul primar, încă în funcție, Dan Tudorache, după apariția în spațiu public al unor imagini care prezintă o posibilă fraudă electorală.

„Tribunalul București a amânat până mâine, marți, la ora 15.00 decizia definitivă legată de validarea mandatului meu. Până atunci, vă las aici numele persoanelor care au contestat validarea mea. 122. Eu cred că vor avea un șoc mâine”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Scrutinul pentru alegerile locale din România a fost intens contestat de unele persoane. Au existat și imagini în care partizani au fost surprinși în camerele în care erau depozitați sacii de vot la Biroul Electoral Central din București.

Mandatul lui Nicușor Dan ca primar general al Capitalei a fost validat luni de Curtea de Apel București. Instanța a respins toate cele 52 de apeluri formulate împotriva validării acestuia.

Adauga un comentariu