Actualitate

Clotilde Armand se află în pericolul de a fi demisă

Publicat: 31 iul. 2021

Social-democrații strâng semnături, sâmbătă, pentru demiterea primarului USR PLUS, de la Sectorul 1, Clotilde Armand, din cauza situației în care se găsește zona, cu străzi și trotuare pline de gunoaie.

Social-democrații au postat, sâmbătă, pe Facebook, imagini cu modul în care bucureștenii din Sectorul 1 „s-au răcorit”, semnând pentru demiterea primarului Clotilde Armand, deși afară sunt peste 35 de grade.

„Am fost, din nou, alături de echipele de voluntari, într-o campanie door-to-door, în zona de case de pe Șoseaua Chitilei și la blocurile din Bd. 1 Mai. Am vorbit cu foarte mulți locuitori revoltați de halul în care a ajuns să arate #capitalacapitalei. De ce semnează oamenii? Uitați-vă pe imaginile surprinse pe Str. Bacului, Str. Liniștei și multe altele, în această dimineață în #sectorul1”, spune Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1.

Potrivit acestuia, străzile laterale și trotuarele sunt pline de grămezi de gunoaie, trunchiuri de copac și crengi, iar oamenii sunt profund nemulțumiți de debandada administrativă.

„Sectorul este neadministrat, spațiul urban este căzut în degradare”, a mai scris Petrescu.

 

Comentarii
  • Shobolanca USR ista a furat voturile,nu a fost aleasa de bucuresteni.
    Acum,ar trebui s_o bage la puscarie,nu numai s_o demita pe impostoare!!!

  • Oamenii din sectorul 1 o sa plateasca de doua ori pentru gunoi. Odata la firma veche, care cica va ridica gunoiul din curti. Si inca o data la firma lui madam Armand, care cica va ridica gunoiul de pe strazi. O sa fie niste pretzuri ca la Paris.

  • # SANDU ! Nume de marlan, chertoi obosit coclitura să-ți iau familia in be.li.ta de la cel cu țața in gura pana la cel cu carja in mana.

  • Este aici un trol de dreapta cu minte putina. Injura si atat. Mai mult nu-l duce capul. Nu-l hraniti. Nu-i raspundeti – nu are rost, este fara speranta. Ignorati-l. Lasati-l in mocirla lui.

  • Iata ,dragi Cenzori,limbaj de mahala p care nu r trebui sa-l acceptati!!Am dreptate sau nu?Postarile mele au fost cu mult DECENTE,dar nu-inimic,imi retrag toate vinovatiile pe care vi le-am atribuit ,impreuna cu ,scuzelede rigoare>.Va multumesc. Balaban Gh.Barlad

  • P.S. Am omis sa spun ca este urgenta maxima caaceasta infractoaresa raspunda in fata justitiei pentru buzurile facute acum si ,se pare si la vechea companie la care a lucrat,daca o fi adevarat,caci presa a facut acele dezvalri de care bucurestenii nu au tinut cont,adica numai unii,fii dca s-a si FURAT msiv voturi.Or icum,USR/ul nu o samai fie votat de nimeni,dor de INCONSTIENTI!!Romni,treziti-va odata si fiti adevarati romani.! Acelasi B.G. Barlad

Adauga un comentariu