National

CNAS suspendă audiențele cu publicul pe o perioadă nedeterminată

Publicat: 17 mart. 2020

Decizie de ultimă oră, după ce, ieri, președintele României, Klaus Iohannis, a decretat stare de urgență. Conducerea CNAS a decis suspendarea audienţelor şi a relaţiilor directe cu publicul pentru a preveni răspândirea infectării cu coronavirus.

Potrivit unui comunicat de presă al CNAS, măsura de suspendare a audienţelor la sediul instituţiei va fi aplicată în toate casele de asigurări de sănătate teritoriale, cu posibilitatea ca, în funcţie de evoluţia situaţiei, să fie luate noi decizii, conform Agerpres.

„Pentru ca activitatea de relaţii cu publicul să nu aibă de suferit, în contextul în care aceasta se va desfăşura cu precădere prin telefon, poştă sau poştă electronică, conducerea CNAS asigură personalul necesar care răspunde solicitărilor primite. Recomandăm ca doar în cazuri de urgenţă şi dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea să fie depuse la registratură instituţiei, pentru a limita astfel cât mai mult deplasările şi interacţiunea cu alte persoane”, afirmă CNAS.

CNAS menţionează că cetăţenii care doresc să obţină informaţii sau să facă sesizări pot contacta numerele de ţel. 0372309262 sau 0372309182 sau pe e-mail: relpubl1@casan.ro

Adauga un comentariu