Local

Coadă de maşini pe sensul de mers dinspre Bucium spre Municipiul Iaşi

Publicat: 04 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Coadă de maşini pe sensul de mers dinspre Bucium spre Municipiul Iaşi
Coadă imensă de mașini la intrarea în municipiul Iași

Sfârşitul de săptămână întinde nervii şoferilor la maximum. Vineri seara, 4 decembrie 2020, zeci de maşini au format o coadă ce se întinde pe kilometri întregi dinspre Bucium spre Municipiul Iaşi.

Dacă până acum era aglomeraţie pe sensul de mers de la Iaşi spre Bucium, acum traficul este blocat şi dinspre Bucium spre Iaşi. Autorităţile locale nu au făcut nimic până acum să rezolve problemele traficului.

Trafic îngreunat în zona Bucium

Infernul s-a coborât peste șoferii care circulă la această oră în zona Bucium! O coadă imensă de mașini s-a format pe sensul de mers spre Iași, de la Hanul 3 Sarmale și până la intrarea în municipiul. Traficul în oraș se desfășoară la fel de anevoios.

Locuitorii care vin cu mașinile personale din zonele limitrofe ale orașului au ajuns la disperare. Infrastructura orașului nu face față traficului infernal.

Problema traficului îngreunat din această zonă nu este de astăzi, ci de ani de zile, însă incompetența autorităților locale își spune cuvântul.

Din păcate însă, nimeni nu pare capabil să poată rezolva coşmarul şoferilor care sunt obligaţi să vină dinspre Bucium spre Iaşi.

Degeaba s-au montat în zona semafoare, camere inteligente, sistem modern de management al traficului, dacă oamenii care ar trebui să le gestioneze sunt incompetenți. În timp ce în fiecare zi, mii de ieşeni sunt obligaţi să petreacă ore în şir în maşină pe traseul Iași – Bucium şi retur, cei care ar trebui să intervină şi să rezolve această problemă stau liniştiţi în concedii sau în birou, la căldură.

Bătaie de joc în Tudor Vladimirescu! Traficul este infernal din cauza inactivităţii echipelor de muncitori de la Conest SA

Traficul rutier din zona Tudor Vladimirescu este blocat din cauza şantierului deschis de firma Conest SA controlată de afaceristul Viorel Cozma. Pe data de 1 octombrie 2020, reporterii BZI.RO trăgeau un semnal de alarmă asupra circulaţiei care se desfăşoară bară la bară pe tronsonul Calea Chişinăului – Bucsinescu.

Şoferii întâmpină probleme în trafic şi pe celălalt sens Europa – Bucsinescu. În timp ce şoferii au nervii întinşi la maximum pe şantierul Conest SĂ muncitorii lipsesc. De precizat că firma de construcţii Conest SA este principalul contractant al Primăriei Iaşi, câştigând majoritatea licitaţiilor pentru executarea lucrărilor de infrastructură.

În altă ordine de idei, la acea vreme dar şi acum, patronii de magazine din zona se plângeau de faptul că vânzările au scăzut şi din cauza lucrările, drumul fiind blocat, ieşenii nemaiputând opri pentru a cumpăra produse. Totuşi, aceeaşi patroni afirmau că în zonă exista mult praf, lucru ce le aduce un minus pentru business-urile lor.

Adauga un comentariu