Stiri si curiozitati

Coafuri simple de zi. Cum să arăți spectaculos în doar câțiva pași simpli

Publicat: 24 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Coafuri simple de zi. Cum să arăți spectaculos în doar câțiva pași simpli
Coafurile simple de zi trebuie să se potrivească cu machiajul, cu vestimentația, dar și cu manichiura.

Femeile își doresc să arate impecabil indiferent de ocazie, așa că de multe ori optează pentru coafuri simple de zi. Pentru a atrage multe priviri cu podoaba capilară, doamnele și domnișoarele apelează la tot felul de tratamente de îngrijire și înfrumusețare, la tunsori care să le contureze armonios chipul, la metode inedite de colorare a părului și la diferite tipuri de coafuri, care să le pună în evidență trăsăturile. Iată cum să arăți spectaculos în doar câțiva pași simpli.

Coafuri simple de zi

Când vine vorba de podoaba capilară și de metodele de înfrumusețare ale acesteia, ideile și tehnicile sunt inedite. Fiecare femeie își dorește să arate impecabil în fiecare zi, indiferent că merge la muncă, la cumpărături sau la o petrecere.

Reprezentantele sexului frumos pot alege niște coafuri simple de zi, ușor de făcut acasă, în doar câteva minute și care să le scoată în evidență. Pe lista coafurilor lejere, dar de efect se află cocul casual sau rebel, coada dublă voluminoasă, șuvița răsucită în lateral, cocul împletit și bentița din păr.

Ideile sunt diverse și pot fi adaptate după preferințe. Coafurile simple de zi trebuie să se potrivească cu machiajul, cu vestimentația, dar și cu manichiura. Pentru femeile mai îndrăznețe, care vor să iasă din tipare, specialiștii recomandă coafurile cu perle. La fel de importantă este și tunsoarea.

Doamnele și domnișoarele care au un păr bogat, lung și cu volum optează adesea pentru tunsorile în scări, asimetrice, iar o coafură cu bucle lejere va pune în evidență tunsoarea.

Cum să obții coafura perfectă la tine acasă

Dacă vrem să avem o coafură impecabilă indiferent de momentul zilei, putem face foarte ușor acasă o coafură simplă, dar în același timp elegantă și rafinată. Pentur o zi la birou ideal este un coc lejer făcut rapid. Se prinde părul mai întâi în coadă apoi se răsucește și se fixează cocul cu un elastic. Se lărgește un pic cocul cu mâinile pentru a obține un efect lejer. De efect este și cocul răsucit. Acesta este de fapt o combinație între o coadă la spate și un coc răsucit. Părul se strânge într-o coadă jos la spate apoi se răsucește coada într-un coc și se fixează cu agrafe.

Rafinată și elegantă este și coafura obținută dintr-o bentiță din păr. Pentru aceasta se separă două șuvițe din ambele părți, care încadrează fața, apoi restul de păr se prinde într-o coadă. Cele două șuvițe se prind cu un elastic final la spate apoi se dezleagă coada și se aranjează părul care va fi prins de bentița elegantă. O altă coafură simplă de zi este cea tip coadă de cal. Aceasta se face cât mai în vârful capului pentru un plus de volum și pentru a pune în evidență trăsăturile feței.

Coafurile simple de zi sunt elegante, ușor de făcut acasă și le ajută pe femei să atragă multe priviri indiferent de ocazie sau de momentul zilei. Specialiștii în domeniul de înfrumusețare recomandă femeilor să fie atente la coafurile alese pentru că ele trebuie să se armonizeze cu vestimentația și machiajul.

Adauga un comentariu