Cancan ultimă oră

Codin Maticiuc, infectat cu COVID-19: „Protejați-vă cât puteți!“

Publicat: 01 nov. 2020

Codin Maticiuc a spus că s-a infectat cu noul coronavirus. Actorul din filmul „Miami Bici” a declarat că se simte destul de bine, are simptomele unei răceli foarte uşoare, însă și-a îndemna fanii să se protejeze.

Codrin Maticiuc a declarat că nu știe de unde a luat virusul, în condițiile în care a respectat cu sfințenie toate regulile de protecție.

„Am COVID-19. Nu, nu este o glumă macabra de Halloween. Este o realitate….Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem, cum nu prea avem nici gust, nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară.

Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare“, a povestit Codrin Maticiuc.

Codin Maticiuc, infectat cu COVID-19

Vedeta a povestit ce simptome a avut și s-a declarat bucuros că nu și-a infectat părinții.

„Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinții mei și ai ei au nu a au fost infectați. Alt noroc este ca am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât. Fără alte simptome care sa ne supere. Doamne ajuta!”, a adăugat Codin Maticiuc.

Codin Mariciuc: „ Purtați mască, nu e atât de greu“

Codin Maticiuc îi îndemnă pe oameni să nu se abată de la regulile impuse de autorități.

„Am covid19, eu și ai mei și cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau ca noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-vă cât puteți. Purtați mască, nu e atât de greu, am demonstrat-o chiar noi cei de la Tshirt Factory când am făcut măștile noastre și cool și ușoare pe care trei luni mai târziu OMS-ul le-a declarat pe locul 3 ca siguranță. Încercați să amânați cât puteți momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă”, a mai scris Codin Maticiuc.

Și Vlăduța Lupău are coronavirus

Vlăduța Lupău are coronavirus, cântăreața și-a anunțat fanii în urmă cu puțin timp. Frumoasa brunetă, care a devenit tot mai apreciată în rândul artiștilor de muzică populară, și-a anunțat admiratorii pe pagină sa de Instagram că nu știe de unde a contractat virusul, însă s-a izolat acasă pentru 14 zile, așa cum prevede legea, având forme ușoare.

Cântăreața a făcut un apel către fanii săi să meargă să se testeze pentru noul coronavirus chiar dacă au simptomele unei simple răceli.

Interpreta de muzică populară le-a spus admiratorilor că doar prin testarea din pripă se poate opri răspândirea virusului.

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, că atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să̆ rămână așa.

Timp de 14 zile, aș̦a cum este protocolul voi stă în izolare. Cu siguranță întrebarea voastră la fel că și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu șțiu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezență la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național. Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!”, a scris Vlăduța Lupău pe pagină ei de Instagram.

Adauga un comentariu