Actualitate

Codrin Ștefănescu a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban

Publicat: 20 iul. 2020
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu a transmis că actuala clasă politică încearcă să desființeze tot ce este românesc

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban. Acesta consideră că din cauza guvernării defectuoase este un haos general în România. Acesta a menționat că, deși „economia e in colaps”, sute de mii de români nu mai au locuri de muncă, afacerile private sunt blocate iar lumea este în depresie, membrii Executivului se ocupă de aspecte neimportante.

„E haos general si se vede clar! Guvernul liberal si comitetul āla de urgente au fācut totul praf si pulbere! Economia e in colaps, sute de mii de români fārā loc de muncā, afacerile private sunt blocate,lumea-i in depresie. Iar ei fac poze cu ambulante, raportāri sinistre si ireale, imagine proastā in toatā lumea. Avem cel mai idiot guvern din istoria României!”, scrie Codrin Ştefănescu.

Într-un alt mesaj transmis de Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD a transmis că, cel mai probabil, Ludovic Orban și ceilalți membri ai Guvernului își doresc deființarea PNL. Această concluzie are la bază, după cum afirmă acesta, „declaraţiile lor inepte privind nerespectarea deciziilor Curţii”.

„Cred că Ludovic şi gaşca sa vor desfiinţarea PNL! Doar aşa explic eu declaraţiile lor inepte privind nerespectarea deciziilor Curţii. Care sunt obligatorii pentru partide, Parlament, instituţii de orice tip. Nu instigare, nu prostie, nu gafā idioată. Dispariţia totală a celui mai sinistru şi mincinos partid din totdeauna!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a vorbit despre incidentul de la conferința Violetei Alexandru

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat consideră că modul în care a fost tratat pensionarul care s-a revoltat la conferința susținută de Violeta Alexandru, ministrul de Finanțe, este horror. Bărbatul a fost „imediat indentificat, inconjurat, amenintat si amendat”, fără milă și explicații.

„Un pensionar disperat si-a strigat suferinta la pseudo-conferinta de presā a sinistrei BauBau de la Muncā. A fost imediat indentificat, inconjurat, amenintat si amendat. Fārā milā, fārā explicatii! Si de la personajele acestea asteptām noi intelegere si compasiune? Pensii si salarii majorate? Protectie socialā si dreptate? E horror…”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a lansat un atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu

Codrin Ștefănescu, a avut o reacție după dură apariția din această seară a lui Marcel Ciolacu într-o emisiune de televiziune. Acesta consideră că liderul interimar al PSD încurajează indirect membri partidului să aibă o atitudine de supunere în fața lui Klaus Iohannis.

„Azi a fost Ciolacu la emisiune. Sā ne zicā ce lider providential a devenit intre timp. Si cā mai bine il pupi in fund pe Klaus, decât sā-l critici. Cā asa vrea electoratul PSD, nu voci tāioase gen Codrin, Teodorovici, Plesoianu sau Serban! Mai bine sā plece din partid toti nemultumitii, doar academistii secreti conteazā! Pucistii de ieri, servitorii disciplinati ai Cotroceniului de azi. D-aia vā zic cā e musai sā ne recuperām partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu asa!”, a declarat Codrin Ștefănescu.
Adauga un comentariu