Actualitate

Codrin Ștefănescu a lansat un mesaj dur la adresa lui Marcel Ciolacu

Publicat: 16 aug. 2020
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a lansat un mesaj dur la adresa liderului interimar al PSD prin care îl acuză de faptul că a luat parte la conferința de presă a Gabrielei Firea pentru a se asigura că aceasta va lua un procent mai mic de voturi. De asemenea, într-un mod ironic, acesta spus că Marcel Ciolacu este iubit de electoratul tradițional „precum sarea-n ochi!”.

„Ciolacu a insistat sā participe la conferinta de presā a Gabrielei Firea! A cerut in mod imperativ, conform sarcinilor primite de mai sus! Sā fie sigur cā-i mai reduce 2-3 procente prin simpla lui prezentā. Cā-l iubeste enorm electoratul nostru traditional. Precum sarea-n ochi!”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Ordinul dat lui Ciolacu este să nu introducă încă moțiunea de cenzură”

Codrin Ștefănescu și-a manifestat revolta cu privire la modul în care Marcel Ciolacu gestionează problemele partidului. Acesta consideră că liderul interimar al PSD acționează după ordinele pe care le primește, fiecare acțiune ajungând, într-un final, să fie în defavoarea formațiunii politice.

„Ordinul dat lui Ciolacu este sā nu introducā incā motiunea de cenzurā. Ordinul dat lui Ciolacu este sā se prefacā cā regretā pierderile imense suferite de PSD prin plecarea a sute de primari. Ordinul dat lui Ciolacu este sā nu accepte candidatura lui Eugen Teodorovici pentru cā va iesi prāpād la Congres. Ordinul dat lui Ciolacu este sā-si facā o echipa aprobatā de sefii cei mari de sus. Niciodatā nu a fost PSD intr-o situatie atât de penibilā si atât de securistoidā ca azi! Iar membrii PSD tac si suportā, iar mie mi-e jenā cā am coordonat organizarea partidului in ultimii 9 ani! Punct”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Face PNL-ul numai nenorociri și abuzuri? Ciolacu tace!”

Codrin Ștefănescu a lansat un mesaj dur la adresa liderului interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu. Acesta a punctat mai multe lucruri  care nu sunt în regulă în interiorul partidului. Acesta a afirmat că au început să plece din PSD foartem ulți primari iar Marcel Ciolacu nu are niciun fel de reacție. De asemenea Codrin Ștefănescu a vorbit despre abuzurile liberalilor și despre modul în care membrii social democrați „sunt călcați în picioare” iar liderul interimar nu ia niciun fel de măsură.

„Ciolacu tace! Ne pleacă primari din partid? Ciolacu tace! Există nemulțumiri îngrozitoare în patrid? Ciolacu tace! Ne înjură și blesteamă propriul electorat că suntem vânduți ți mămăligi? Ciolacu tace! Face PNL-ul numai nenorociri și abuzuri? Ciolacu tace! Sunt amenintați sau călcați în picioare membrii PSD? Ciolacu tace! Tace șiret pentru că misiunea trebuie îndeplinită conform ordinelor. Ce este îngrozitor? Faptul că toți cei din PSD tac și acceptă această situație. Și lași sau fricoși, așa cum nu credeam că sunt, mă roagă să iau poziție publică doar eu”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Adauga un comentariu