Actualitate

Codrin Ștefănescu a lansat un mesaj tranșant în legătură cu cazul minorei umilite și agresate de alte tinere

Publicat: 11 sept. 2020
ALT=«Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu»
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a lansat un mesaj prin care critică modul în care autoritățile gestionează cazul minorei agresate și umilite de alte tinere. Acesta susține demersurile inițiate de Mircea Badea și a afirmat că se alătură acestuia. Codrin Ștefănescu consideră că, datorită funcțiilor pe care le dețin părinții agresorilor, autoritățile încearcă să minimalizeze gravitatea incidentului și ușor, ușor, să paseze vina spre victimă.

„O fetitā este torturatā, cu maximā sālbāticie, de cātre alți copii! Ziua in amiaza mare, intr-un loc public din Târgu Jiu, iar scena de groazā este filmatā chiar de agresori! Mircea Badea, curajos așa cum îl știu din totdeauna, cere public sā se facā dreptate! Și toți tac complice, pentru cā pārintii agresorilor sunt piloși. Lucreazā la stat in funcții de rāspundere, au relații peste tot, și-i doare fix in fund de ceea ce fac rāu copiii lor! Tace Consiliul Județean, tace Direcția pentru Protecția Copilului, tace sinistra de la Ministerul Muncii, tace tot guvernul! Se trimit hârtii și declarații de presā cretine, in final se considerā cā tot fetița agresatā, batjocoritā și umilitā este de vinā! Cā s-a nāscut intr-o tarā unde abuzurile și teroarea sunt parte din cotidian. Susțin demersurile inițiate de Mircea Badea și vreau sā-l asigur cā nu e singur in acest caz! Suntem mulți și vom lua poziție!”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: “Se deschide un drum pentru abuzurile înfiorătoare din vremurile trecute”

Codrin Ștefănescu a făcut un anunț de ultimă oră. Acesta susține că Liviu Dragnea nu renunță la luptă și că avocații acestuia au depus astăzi o acțiune de însemnătate pentru întreg sistemul juridic din România. Reprezentanții acestuia au demonstrat faptul că Liviu Dragnea se află ilegal în închisoare în condițiile în care a fost condamnat de un complet care nu avea legătură cu judecarea faptelor pentru care a fost acuzat.

„Liviu Dragnea nu renuntā la luptā! Avocatii sāi au depus azi o actiune extrem de importantā pentru intregul sistem juridic românesc! Se deschide un drum pentru abuzurile infiorātoare din vremurile trecute! Pe scurt : avocatii au argumentat in mod clar cā Liviu Dragnea se aflā ilegal in inchisoare, având in vedere cā la fond fusese condamnat de cātre un complet nespecializat in judecarea faptelor de care fusese acuzat. Conform deciziei Curtii Constitutionale! Si sperā ca legea sā fie egalā pentru toti! Lumea Justitiei publicā,tot azi, intregul document. Sper din tot sufletul sā i se facā dreptate unui om care a fost condamnat politic! Si total injust!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a lansat un mesaj dur la adresa lui Marcel Ciolacu

Codrin Ștefănescu a lansat un atac dur la adresa liderului interimar al PSD prin care îl acuză de faptul că a luat parte la conferința de presă a Gabrielei Firea pentru a se asigura că aceasta va lua un procent mai mic de voturi. De asemenea, într-un mod ironic, acesta spus că Marcel Ciolacu este iubit de electoratul tradițional „precum sarea-n ochi!”.

„Ciolacu a insistat sā participe la conferinta de presā a Gabrielei Firea! A cerut in mod imperativ, conform sarcinilor primite de mai sus! Sā fie sigur cā-i mai reduce 2-3 procente prin simpla lui prezentā. Cā-l iubeste enorm electoratul nostru traditional. Precum sarea-n ochi!”, a afirmat Codrin Ștefănescu.

 

Adauga un comentariu