Actualitate

Codrin Ștefănescu, atac devastator la Monica Anisie: „Un personaj sinistru!“

Publicat: 13 sept. 2020
Codrin Ștefănescu arată cu degetul
Codrin Ștefănescu spune despre Monica Anisie că este un „personaj sinistru“

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a lansat un atac devastator la adresa minsitrului Educației, Monica Anisie. Codrin Ștefănescu a scris pe pagina sa de Facebook că ministrul Educației este un „personaj sinistru”.

„Și cucoana asta de la Educație este tot un personaj sinistru! Sorā cu sinistra de la Muncā! Cum naiba sā ieși in conferintā de presā, cu o zi înaintea începerii școlii, și sā nu spui nimic? Dar nimic, nimic!!”, susține Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, atac devastator la Monica Anisie: „Odioși incompetenți ce sunteți cu tot guvernul vostru horror!“

Fostul secretar general al PSD îi reproșează ministrului că nu a spus nimic după întâlnirea cu conducerea ISMB, deși mâine copiii încep școala: „e duminică și ea încă analizează, evaluează și formează comitete și comisii”.

„E duminicā și ea incā analizeazā, evalueazā și formeazā comitete și comisii. Și pārintii ce fac mâine? Copiii ce fac?? Odioși incompetenți ce sunteți cu tot guvernul vostru horror“, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Monica Anisie cere decizii rapide din partea autorităților cu o zi înainte de începerea școlii

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, cere decizii rapide din partea autorităților, cu o zi înainte de începerea anului școlar. Minsitrul „care nu înțelege nimic“, după cum singură a afirmat, vrea ca autorităţile trebuie să ia decizii rapide cu privire la desfăşurarea cursurilor, pentru a asigura condiţii cât mai bune pentru elevi şi cadrele didactice.

„Suntem într-o dinamică, prin urmare, dacă se întâmplă ceva, trebuie să luăm decizii rapide, să intervenim acolo unde este cazul şi să-i primim pe copii în condiţii extraordinar de bune, pentru că ne preocupă siguranţa şi sănătatea copiilor, dar şi a cadrelor didactice. Cu toţii trebuie să fim sănătoşi, ca să putem să desfăşurăm un act educaţional de calitate”, a declarat Monica Anisie.

„Este în categoria de analfabeţi funcţionali!”

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un atac extrem de dur la adresa ministrului Educaţiei Monica Anisie, despre care a spus că este în categoria analfabeţilor funcţionali din Executivul Orban, în ciuda faptului că este profesoară.

„Ce performanţă? Hai să fim serioşi. Practic PNL, ca de altfel şi PSD, aceste două partide mari, de asta este nevoie de un al treilea, de un PMP, au ajuns să guverneze cu linia a patra, a cincea dintre specialiştii pe care îi au pentru că această linie a ajuns acum linia întâi. Gândiţi-vă ce miniştrii aveau în trecut, ce miniştri au acum şi PSD şi PNL. Deci guvernează acum cu analfabeţii funcţionali care au ajuns în funcţii înalte, iar doamna Anisie, fie ea şi profesoară, este în această categorie, pentru că nu înţelege ministerul ei”, a spus Traian Băsescu.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Monica Anisie și-a recunoscut incompetența spunând că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său.

„Nu mai înţeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii! Aştept soluţii, dacă au! Faptul că mă opresc şi vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, (ceea ce nu mă caracterizează) iarăşi nu e bine! Orice aş face nu e bine! Şi cine spune asta? Cei fără de greşeală”, a scris Monica Anisie, pe pagina sa de Facebook, adăugând că se simte tristă.

 

Adauga un comentariu