National

Codrin Ștefănescu, atac devastator la Violeta Alexandru: „Sinistra de la Muncă habar n-are habar pe ce lume trăieste!“

Publicat: 21 iul. 2020

 Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu lansează un atac devastator, pe pagina sa de Facebook, la adresa adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

„Sinistra de la Muncā habar n-are habar pe ce lume trāieste! Azi a anuntat cā economia duduie si doar 14 mii de români si-au pierdut locul de muncā! Doamne fereste! Unde ii gāsiti, Ludovice? Numai in industria hotelierā, baruri, terase si restaurante stau pe tusā peste 600 mii de oameni. La ei se adaugā distribuitori, transportatori, producātori, mecanici, etc. Se duce naibii totul, Ludovice! Si voi sunteti principalii autori ai dezastrului!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, atac devastator: E haos general şi se vede clar!

Social-democratul Codrin Ștefănescu a lansat un atac și la adresa guvernului PNL. Acesta spună că Guvernul și comitetul de urgență a făcut totul ”praf și pulbere”, iar că economia României este în colaps. Anunțul a fost făcut de social-democrat pe pagina personală de Facebook.

„E haos general şi se vede clar! Guvernul liberal şi comitetul ăla de urgente au făcut totul praf şi pulbere! Economia e în colaps, sute de mii de români fără loc de muncă, afacerile private sunt blocate,lumea-i în depresie. Iar ei fac poze cu ambulanţe, raportări sinistre şi ireale, imagine proastă în toată lumea. Avem cel mai idiot guvern din istoria României!”, scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Cred că Ludovic şi gaşca sa vor desfiinţarea PNL!

Nu e prima dată când Codrin Ștefănescu critică modul în care Partidul Național Liberal gestionează situațiile cu care se confruntă guvernul. Social-democratul critică în urmă cu ceva timp gestul făcut de Ludovic Orban de a-i îndemna pe oameni să nu respecte decizia CCR de neconstituționalitate privind izolarea și carantinarea.

„Cred că Ludovic şi gaşca sa vor desfiinţarea PNL! Doar aşa explic eu declaraţiile lor inepte privind nerespectarea deciziilor Curţii. Care sunt obligatorii pentru partide, Parlament, instituţii de orice tip. Nu instigare, nu prostie, nu gafā idioată. Dispariţia totală a celui mai sinistru şi mincinos partid din totdeauna!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Adauga un comentariu