Actualitate

Codrin Ştefănescu, concluzie teribilă pentru toţi românii, la BZI LIVE: „Nu cred că al nostru capital privat şi consumatorul casnic vor trece peste această iarnă” – VIDEO

Publicat: 16 aug. 2022
Codrin Ștefănescu într-un studio de televiziune discutând despre situația românilor
Codrin Ștefănescu susține că enorma de multe firme vor da faliment în această iarnă

Astăzi, 16 august 2022, a fost programată o nouă ediţie BZI LIVE de mare interes, alături de Codrin Ştefănescu, secretarul general al Alianţei Pentru Patrie (APP). Alături de acesta s-a discutat despre companiile româneşti şi despre consumatorul casnic.

Codrin Ştefănescu se arată îngrijorat de perioada imediat următoare, în care preţurile vor creşte şi mai mult la alimente de bază, utilităţi şi carburanţi, iar românii vor fi resetați.

Ce spune Codrin Ştefănescu despre situaţia românilor în perioada următoare

Secretarul general al APP a transmis că se arăta îngrijorat de ce se va întâmpla în această iarnă, în România. Acest lucru este cauzat de faptul ca guvernanţii sunt incompetenţi, decid în detrimentul cetăţenilor şi fac orice le stă în putinţă să-i saboteze. De asemenea, Codrin Ştefănescu susţine că foarte multe companii vor da faliment, până la finalul acestui an.

„Avem un Guvern de incompetenţi totali. Ciolacu Şi Ciucă ce competențe au? Se cere de 6 luni schimbarea lui Virgil Popescu. Nu-l mişcă nimeni de acolo. Este clar că oamenii ăştia sunt puşi din alte sfere, din alte interese şi părerea noastră nu contează. Am mari îndoieli că mediul de afaceri românesc va ieşi din această iarnă sau va ieşi întreg cu totul. Am citit ce au scris economiştii, iar falimentele vor fi în lanţ. Toate lucrurile se vor simţi la buget şi în buzunarele noastre, ale românilor. Dacă nu ai un mediu concurenţial, nu ai preţuri mici. Dacă ar fi o mie de producători de ouă, preţul ar fi un sfert de cât e astăzi. Dacă ar fi 200 de centre în care se coace pâinea, pâinea ar fi mai gustoasă şi mai calitativă şi cu preţul înjumătăţit. Nu poţi ţine poporul în bine decât dacă ajuţi producătorii români, să aibă concurenţi. În momentul în care îi obligi să cumpere doar de la străini, cumperi ce-ţi dau, clor, aditivi şi chimicale. Ați văzut cu toții ce se găsește în magazine, supermarketuri, hypermarketuri”, a transmis Codrin Ştefănescu, pentru BZI LIVE.

De asemenea, având în vedere creşterile de preţuri la alimente de bază, medicamente, utilităţi şi carburanţi care se anunţă, consumatorul final va avea extrem de mult de suferit, mai ales atunci când discutăm despre persoanele care au venituri foarte mici.

„Aţi văzut şeful ANPC ce controale a făcut şi ce-a descoperit. Înainte era prevenţie, nu veneai direct şi închideai. Te ajutam, nu îţi închideam firma şi să te fac să-ţi dai afară oamenii. Vreau cât mai mulţi români să producă şi simţeai în buzunar asta. Lucrurile erau clare. În ceea ce priveşte consumatorul casnic, sunt îngrijorat. Mă gândesc când le vin facturile la iarnă, ce preţuri la medicamente vor avea. Am și eu rude în vârstă cu venituri mici, va fi un calvar pentru ei. Nu ştiu per total ce va fi, mai ales că preţurile vor creşte din nou la tot. Nu-şi asumă nimeni nimic”, a mai spus secretarul general al APP, în exclusivitate la BZI LIVE.

Codrin Ştefănescu despre situaţia românilor afirmă că nimeni nu doreşte să-i ajute şi mai mult decât atât absolut nicio persoană nu-şi asumă deciziile proaste pe care le ia în Guvern.
Comentarii
Adauga un comentariu