Actualitate

Codrin Ştefănescu, despre spălarea pe creier a românilor: „Ăştia ne pregătesc pentru marea resetare: pâine din gândaci de bucătărie, brânză artificială şi părinte 1, 2!” – VIDEO

Publicat: 16 aug. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Codrin Ştefănescu despre spălarea pe creier a românilor Ăştia ne pregătesc pentru marea resetare pâine din gândaci de bucătărie brânză artificială şi părinte 1 2 - VIDEO
Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP, a menționat că actuala clasă politică ultimele companii de stat ale României vor fi vândute cât de curând

Codrin Ştefănescu, secretarul general al Alianţei Pentru Patrie (APP), a discutat din nou astăzi, 16 august 2022, la BZI LIVE în cadrul unei emisiuni cu un puternic impact. Acesta a discutat despre marea resetare ce se pregăteşte în curând românilor.

„Ei se pregătesc de o mare resetare. Vei vedea. Însă, noi ne ţinem scai de ei ca să înţeleagă că într-o zi vor răspunde şi în viitor nu se vor putea apăra. Uită-te în jurul tău, ţările vecine care sunt patriote. Statele nu executa tot ce le dau ăştia de la Bruxelles. Nu înfometează populaţia, le atacă peste tot şi fac tot ce este bine pentru poporul lor. Cum să ne interzică să nu mai creştem vaci şi alte idei tâmpite?”, a spus Codrin Ştefănescu, secretarul general al APP.

Mai mult decât atât, reprezentantul APP a afirmat că este inimaginabil cum poţi spune că este absolut necesar să ne obişnuim cu ideea că vom mânca gândaci, carne şi brânză artificiale. De asemenea, guvernanţii vor să îi înveţe pe copii că este părinte 1 şi 2, nu mama şi tata.

„Totul este în funcţie de soare, cum poţi să spui că încălzirea globală este de la pârțul vacii. Vii tu că Guvern să-mi spui că făina de gândaci este bună. Este inimaginabil. În Bucureşti e plin de gândaci şi şobolani şi te gândeşti că trebuie să-i prinzi, să-i usuci şi să faci făină din ei, te apucă răul. Ei susţin prin lege aceste aberaţii. Românul nu mai are voie nici să crească porci, din cauză că nu ai norme, condiţii. Cum poţi anula totul printr-o lege, cum să spui că vrei să intri în grădină şi să numeri câţi pomi fructiferi au, câte animale au, ouă, ca să impozitezi tot. Tu calci în picioare fibra poporului român”, a mai transmis secretarul general al Alianţei Pentru Patrie, la BZI LIVE.

Ce spune Codrin Ştefănescu despre marea resetare a românilor

În continuarea dialogului sau, Codrin Ştefănescu s-a arătat de-a dreptul consternat de ideile guvernanţilor care se afla la putere în ziua de astăzi. Actualul Guvern doreşte să distrugă tot, să schimbe toate tradiţiile, să înveţe viitoarele generaţii numai lucruri mizere şi vândă România, este de părere secretarul general al Alianţei Pentru Patrie.

„Până să le dea gândaci ne învaţă copiii să uite de credinţă, Paşte, Crăciun, că au mamă, tată, bunică, bunic. Îi învaţă să-şi aleagă singuri genul, carnea de toate felurile nu mai este valabilă, ci va veni cea artificială. Mâncare făcută din gândaci, lăcuste. Dacă te uiţi în urmă cu cinci ani, nu există niciunul care să gândească o asemenea aberaţie. Astăzi ni se spune cu subiect şi predicat. Nu mai vor tradiţii, vor să locuim la comun. Vor să modifice tot şi noi nu vrem ce vor ei. Nu ne mai invadaţi şi scrieţi toate aberaţiile. Eu sunt convins să familiilor lor nu vor să-i vadă la față pe cei care vin cu asemenea aberaţii. Noi am ştiut de la părinţi să facem minim 2 copii, am învăţat ce înseamnă iubirea, dragostea. Acum, cei care au copii, la şcoală sunt învăţaţi lucruri halucinante. Vor să modifice iar manualele. În cărţile de astăzi este o singură lecţie despre Mihai Viteazul şi Vlad Ţepeş. Critică literară susţine că Ţepeş are probleme psihice şi este un însetat de sânge. Îţi dai seama? Ce filme despre istorie se făceau, acum nu se mai face nimic. Astăzi nu mai primeşti finanţare. Acum doar despre viol, sărăcie şi alte lucruri mizere. Avem campioni la orice şi toată planeta vorbeşte despre ei, dar mai puţin România”, a spus Codrin Ştefănescu, în exclusivitate pentru BZI LIVE.

Codrin Ștefănescu este de părere că românii vor avea parte de o mare resetare și o iarnă îngrozitoare.

Comentarii
Adauga un comentariu