National

Codrin Ştefănescu îi face praf pe liberali: E haos general şi se vede clar! Guvernul liberal şi comitetul ăla de urgente au făcut totul praf şi pulbere

Publicat: 21 iul. 2020
ALT=«Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu»
Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu

Social-democratul Codrin Ștefănescu vine cu un atac fără precedent la adresa guvernului PNL. Acesta spună că Guvernul și comitetul de urgență a făcut totul ”praf și pulbere”, iar că economia României este în colaps. Anunțul a fost făcut de social-democrat pe pagina personală de Facebook.

„E haos general şi se vede clar! Guvernul liberal şi comitetul ăla de urgente au făcut totul praf şi pulbere! Economia e în colaps, sute de mii de români fără loc de muncă, afacerile private sunt blocate,lumea-i în depresie. Iar ei fac poze cu ambulanţe, raportări sinistre şi ireale, imagine proastă în toată lumea. Avem cel mai idiot guvern din istoria României!”, scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Cred că Ludovic şi gaşca sa vor desfiinţarea PNL!

Nu e prima dată când Codrin Ștefănescu critică modul în care Partidul Național Liberal gestionează situațiile cu care se confruntă guvernul. Social-democratul critică în urmă cu ceva timp gestul făcut de Ludovic Orban de a-i îndemna pe oameni să nu respecte decizia CCR de neconstituționalitate privind izolarea și carantinarea.

„Cred că Ludovic şi gaşca sa vor desfiinţarea PNL! Doar aşa explic eu declaraţiile lor inepte privind nerespectarea deciziilor Curţii. Care sunt obligatorii pentru partide, Parlament, instituţii de orice tip. Nu instigare, nu prostie, nu gafā idioată. Dispariţia totală a celui mai sinistru şi mincinos partid din totdeauna!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Eugen Teodorovici, reacţie dură la Klaus Iohannis: România nu contează la summitul UE

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Eugen Teodorovici afirma faptul că România nu contează la nivelul summitului şi că, în cadrul acestuia se poate vedea lupta statelor mari, Germania şi Franta şi a celor mici dar cu puternice interese economice:

” Din păcate, România NU contează la Summitul UE! Este o realitate a acestor zile tensionate, în care statele UE se luptă pentru #supremație în ierarhia economică și politică a Europei. Este, pe de o parte, lupta statelor mari și puternice, precum Franța și Germania, dar și a celor mai mici, dar cu puternice interese economice, mai ales în afara granițelor proprii, ce au ca vârf de lance Olanda și Austria.

Luptă este şi pentru cele 750 de miliarde euro din planul european de #relansare economică, de care țările afectate de pandemie au nevoie, dar pentru care nu s-a ajuns la un acord în privința modului în care să se împartă (granturi și/sau împrumuturi).”

Adauga un comentariu