National

Codrin Ștefănescu, președintele APP, retragere temporară din viața politică: „Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare”

Publicat: 13 ian. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Codrin Ștefănescu președintele APP retragere temporară din viața politică Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare
Codrin Ștefănescu, președintele APP, retragere temporară din viața politică

Codrin Ștefănescu, președintele Partidului Alianța pentru Patrie (APP), anunță că se retrage temporar din viața politică, din motive medicale. Acesta anunță că îl susține pe Liviu Pop, fost ministrul al educației, pentru conducerea APP.

Retragerea fostului secretar general al PSD este a doua lovitură pentru APP, după ce, în vara anunlui trecut, Liviu Dragnea a anunțat că se rupe total de proiectul politic.

„Dragi români,

Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare.

Proiectul #AliantaPentruPatrie, pe care l-am pornit împreună cu mulți dintre voi in urma cu 13 luni, își va continua misiunea de recuperare a României din mâinile trădătorilor și dușmanilor de neam, care prin minciună, hoție si vanzarea a tot intereselor străine, au pus stăpânire pe destinele și viețile noastre”, a transmis Codrin Ștefănescu .

Codrin Ștefănescu: „I-am rugat pe colegii mei să inteleagā situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop”

Codrin Ștefănescu mai transmite că și-a rugat colegii să îl susțină pe pe Liviu Pop – fost ministru al Educației să preia conducerea partidului APP.

„Dragi patrioți,

Am predat azi, colegilor mei din APP, un partid al patriotilor români, pregatit și organizat bine în teritoriu să între în lupta decisivă a recuperării României, a demnității, a dreptului nostru de a trăi liber în țara noastră!

Am convocat azi un CEx și un congres extraordinar, i-am rugat pe colegii mei să inteleagā situația prin care trec, să-l susțină pe Liviu Pop – fost ministru al Educației să preia conducerea partidului, să rămână uniți si hotărați pentru vremurile cumplite ce vor urma.

Le multumesc colaboratorilor mei pentru toată susținerea și implicarea, pentru că au fost alături de mine în bătălia contra răului, le doresc mult succes și mult curaj în misiunea de a reda România românilor!

Voi rămâne alături de ei și în timp ce voi purta o nouă luptă, aceea pentru propria-mi sănătate!

Vă mulțumesc vouă, patrioți români, cei care m-ați motivat să construiesc Alianța Pentru Patrie!

Vă iubesc! Aveți întregul meu respect!”, mai scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu