Actualitate

Codrin Ștefănescu: „Trezește-te, Ciolacule! Trezește-te sau lasă-ne!”

Publicat: 28 iul. 2020
odrin Ștefănescu într-un studio de televiziune
Codrin Ștefănescu susține că Liviu Dragnea trebuie să se opereze la coloană și nu este lăsat

Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a răbufnit la adresa lui Marcel Ciolacu. Acesta consideră că actualul lider interimar al PSD nu se ocupă de interesele partidului pe care îl reprezintă ci contribuie puternic la destrămare. De asemenea, Codrin Ștefănescu afirmă că Victor Ponta și liberalii încearcă să atragă de partea lor fiecare membru care pleacă din PSD.

„Trezeste-te, Ciolacule! In timp ce tu te prefaci cā te joci cu motiunea, ne fug oamenii din teritoriu! Rând pe rând, primari si viceprimari PSD anuntā cā pleacā din partid definitiv si irevocabil. Ne pleacā si organizatii locale cu oameni si bagaje cu tot. Fie la PNL, fie la Ponta, pleacā pur si simplu unde vād cu ochii! In toate judetele fenomenul ia amploare. In fiecare zi. Oameni care au clādit partidul nostru, care au câstigat prin luptā mandatele, isi iau lumea-n cap! Oameni care au muncit ani de-a rândul in toate campaniile si indiferent de situatie.

La Botosani, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Mehedinti, Brasov, Caras, Arad, Bucuresti, etc. Liderii judeteni incearcā sā opreascā hemoragia si fac toate eforturile in sensul acesta! Toate eforturile omenesti! Dar Ponta rupe bucati intregi din PSD, iar oamenii lui Orban deschid larg usile pentru alesii nostri. Si pleacā pentru cā PSD e condus rāu, Marcele! Cu blaturi, cu capul in pāmânt, cu servilism in fata noilor stāpâni. Trezeste-te sau lasā-ne! Cā ne facem tāndāri sub conducerea ta si a sefilor tāi! Care isi doresc ca PSD sā disparā definitiv”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, despre Guvernul Orban: „Afacere care a imbogătit peste noapte pe unele rubedenii, nepoti sau prieteni”

Codrin Ștefănescu, și-a manifestat indignarea față de modul în care Guvernul Orban gestionează situația pandemiei de coronavirus. Acesta a vorbit despre regula cu privire la purtarea măștilor. Codrin Ștefănescu a menționat că majoritatea sunt „neconforme, proaste, inutile si degeaba”.

„Deci 90% dintre celebrele si obligatorii māsti de protectie au abateri de la normele legale. Adicā sunt neconforme, proaste, inutile si degeaba. Teapā! In plus au fost si cele mai scumpe din lume. Ele au fost cumpārate la ordinul guvernului Orban si cu de douāzeci de ori pretul normal. Afacere care a imbogātit peste noapte pe unele rubedenii, nepoti sau prieteni ai pnl-istilor. Si cicā tot PSD-ul e de vinā. Halucinant!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a lansat un atac dur la adresa lui Marcel Ciolacu

Codrin Ștefănescu, a avut o reacție după dură apariția din această seară a lui Marcel Ciolacu într-o emisiune de televiziune. Acesta consideră că liderul interimar al PSD încurajează indirect membri partidului să aibă o atitudine de supunere în fața lui Klaus Iohannis.

„Azi a fost Ciolacu la emisiune. Sā ne zicā ce lider providential a devenit intre timp. Si cā mai bine il pupi in fund pe Klaus, decât sā-l critici. Cā asa vrea electoratul PSD, nu voci tāioase gen Codrin, Teodorovici, Plesoianu sau Serban! Mai bine sā plece din partid toti nemultumitii, doar academistii secreti conteazā! Pucistii de ieri, servitorii disciplinati ai Cotroceniului de azi. D-aia vā zic cā e musai sā ne recuperām partidul urgent. Dar urgent, urgent, nu asa!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, despre conducerea PSD: „Eu te susțin, Eugen Orlando Teodorovici”

Codrin Ștefănescu, și-a manifestat susținerea față de Eugen Orlando Teodorovici în funcția de conducere a PSD.

”Sper sā devinā noul presedinte al PSD! Sper sā-si facā o echipā de oameni curajosi si hotārâti! Fārā academii secrete, fārā blaturi, fārā ordine primite de la adversari. Si cred cā este datoria tuturor membrilor PSD sā-si recupereze partidul! Sper ca acest mesaj sā fie bine inteles de cātre parlamentarii, presedintii de organizatii, primarii si activistii PSD! Pentru cā datorām acest lucru tuturor celor care ne-au votat si au incredere in noi. Eu te sustin, Eugen Orlando Teodorovici! Si sper cā multi imi vor urma exemplul incepând de azi!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Adauga un comentariu