BZI LIVE

LIVE VIDEO – Comisarul Șef Mădălin Țăranu, adjunctul de la Secția 3 de Poliție vine în platourile BZI LIVE! Emisiunea nu trebuie ratată! – FOTO

Publicat: 29 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 30 octombrie, de la ora 13:00 la BZI LIVE va fi prezent Comisarul Șef de Politie, Mădălin Țăranu, adjunctul de la Secția 3 de Poliție Iași. Moderatoarea Roxana Caraiman va discuta cu adjunctul Secției 3 despre situații întâlnite de ieșeni în fiecare zi, despre infracționalitate și despre modul în care ar trebui să stam departe de problemele cu legea. Despre toate acestea veți afla amănunte doar din emisiunea BZI LIVE, de pe 30 octombrie. Daca ai intrebari pentru Comisarul Sef de Politie, Mădălin Țăranu, adjunctul de la Secția 3 de Poliție Iași lasa-le aici la rubrica de comentarii sau pe pagina de facebook BZI LIVE si vei primi raspunsurile in direct. Emisiunea va fi urmarita in direct de toti cei care acceseaza pagina de Facebook.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu