Local

Comisarul șef Vasile Zacornea, șeful de la Permise Iași şi-a depus dosarul de pensionare EXCLUSIV

Publicat: 15 ian. 2021
Vasile Zacornea șeful de la Permise Iași
Vasile Zacornea șeful de la Permise Iași

Vasile Zacornea, comisar șef în cadrul Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (Permise Iași) și-a depus recent dosarul de pensionare.

Momentan, conform informaţiilor deţinute de reporterii BZI.RO, nu s-a luat incă decizia de numire a unui înlocuitor. În curând va fi făcută o analiză asupra candidaţilor care îndeplinesc condiţiile ocupării unui asemenea post.

Vasile Zacornea va ieși la pensie

Comisarul Șef al Poliției Iași, Vasile Zacornea și-a depus dosarul de pensionare. Acesta se află în fruntea instituției din  2014.  Acesta a ajuns şef la Serviciului de Înmatriculări şi Permise Iaşi după ce Tudor Minea, fostul șef a fost prins sub influenţa alcoolului în timp ce conducea un autoturism. Tudor Minea avea o alcoolemie de 1.7 alcool pur mg/l.

Mai am o perioadă de o lună. Am depus cererea de pensionare. Se va decide în perioada următoare cine va asigura interimatul. Am depăşit vârsta de pensionare. De acum mă voi odihni. În ultimii 7 ani nu cred că am avut o lună de concediu. a declarat Vasile Zacornea în exclusivitate pentru reporterii BZI.RO

Comentarii
  • E un infatuat la fel ca si Staicu sau Puiu Constantinescu. Un increzut si un dusmanos. Daca si-a dat el fiica in judecata ca sa nu-i plateasca pensie alimentara, ce caracter are? Pacat ca a imbatranit asa, fara nevasta si in relatii proaste cu copiii. Crede ca gagicile o sa mai dea buluc cand nu mai are functie si gramada de bani. S-o gasi vreuna sa-i manance pensia, dar atat.

  • ma doare la pulla de impresiile iesenilor ,v-am futut la maxim ,daca sunteti prosti si naivi ce sa va fac gastelor ?cine e prost sa moara ….

  • tov comisar ia zii cum e viata cind dispari din sistem toti te-au lingusit periat si pupat in fund ,Acum te-au parasit mai toti ,poate o sa te caiesti de tot si toate ,d-zeu sa-i ierte pe frate a fost grea meseria de executor ulti au plins de pe urma lui dumnezeu judeca . si alege .

  • I-am dus cadou un bax de cidru, canaliei… la examen, ieri.
    3 ani de luptă ne-a luat că să îi fugărim din Poliție pe ăsta și pe Manole, fostul adjunct.

  • Ioane, executorul nu-i era frate. Esti prost informat. Si daca i-ar fi fost , care e legatura cu ce aberezi tu? Tu raspunzi pt frate-tu sau pt sora-ta? Esti la fel de dusmanos ca toti fraierii astia care comenteaza aiurea pe aici. Crapa fierea in ei de raul altuia.

  • Toti astia care comentati mai sus nu sunteti decat nistre frustrati, niste combinatori, niste excroci care nu v-au iesit excrocheriile. Nu se uita nimeni la voi. Sunteti doar niste idioti, niste rahatzi.

Adauga un comentariu